Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Juhlava äyriäiskeitto

Juhlava äyriäiskeitto

Arvio: 5/5
Juhlien herkullisen tuoksuinen äyriäiskeitto terästetään sherryllä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 dl Apetit Sipulikuutioita
200 g herkkusieniä
½ l vettä
1 ½ rkl kalafondia
250 g vaaleaa kalaa
2 rasiaa (à170/400 g) Apetit Isoja katkarapuja
2 ½ dl ruokakermaa
1 dl sherryä
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
6 palaa vaaleaa (gluteenitonta) leipää
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy kattilassa. Viipaloi joukkoon sienet. Lisää sipuli ja kääntele seos kypsäksi. Lisää vesi ja kalafondi.

Kuutioi kattilaan kala. Keitä muutama minuutti.

Lisää loput ainekset, kuumenna ja tarjoa hyvän, vaalean leivän kera.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000