Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Joululohi

Joululohi

Arvio: 5/5
Joulun kala gratinoidaan punajuurella.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 tl Neito™ rypsiöljyä
1 Apetit lohifilee (*
1 tl suolaa
1 ps (750 g) Apetit Kotimainen Punajuurigratiinia
1 rkltuoretta tilliä
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Öljyä uunivuoka ja nosta kalafilee vuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa. Jaa päälle punajuurigratiini. Paista 175 asteessa 20 - 30 minuuttia. Silppua päälle reilusti tilliä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000