Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Jauhelihakeitto salvialla

Jauhelihakeitto salvialla

Arvio: 5/5
Koska Tuorekset on pesty, kuorittu ja pilkottu, valmistuu ruoka niistä nopeasti. Tuotteiden saatavuus on toistaiseksi rajattu, katso Tuoreksia myyvät kaupat
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½ pkt (à 400 g)sika-nautajauhelihaa
1 rklNeito™ Rypsiöljyä
2 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Keittojuures
9 dllihalientä
2 rklsalviaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha kasviöljytilkassa reilun kattilan pohjalla. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta seosta samalla sekoitellen, kunnes kasvikset ovat saaneet hiukan paistopintaa.

Lisää kasvis- tai lihaliemi ja keitä kannen alla keskilämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarjoile yrtillä viimeisteltynä.

Vinkki! Voit käyttää ruuanvalmistuksessa riistajauhelihaa. Kypsennä se ajan kanssa ja pakasta. Käytä muutaman kuukauden sisällä. Näin saat nopeita ruokia ja hyödynnettyä kenties itse metsästämääsi riistaa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000