Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto

Arvio: 4/5
Perinteinen ja maistuva jauhelihakeitto ei muuta kaipaa kuin kasviksia, perunaa ja simppeleitä mausteita.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
5–6 annosta

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Kotimainen Luomu Peruna & keittokasviksia
1 l vettä
1 kpl lihaliemikuutiota
(1 valkosipulin kynsi)
n. 250 g jauhelihaa
Apetit-rypsiöljyä
1-2 tl suolaa
pippuria
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna vesi kiehuvaksi reilussa kattilassa. Lisää lihaliemikuutio ja jäiset keittokasvikset (ja halkaistu valkosipulin kynsi).

Anna keiton kiehua 15–20 min. Ruskista jauheliha paistinpannulla kasviöljytilkkasessa ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää jauheliha keittoon ja keitä vielä muutama minuutti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000