Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hunajapaahdettu kukkakaali

Hunajapaahdettu kukkakaali

Arvio: 5/5
Ihana, kaunis kasvislisäke kukkakaalista syntyy uunissa. Annoskokoa on helppo kasvattaa syöjämäärän mukaan.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 ps (250 g)Apetit Kukkakaalia
1 pkt (380 g/230 g)kikhernettä
1 rkl Chiracha-maustekastiketta
1 rkl hunajaa
2 rklNeito™ Rypsiöljy Mustapippuria tai Apetit-rypsiöljyä
½ tlsuolaa
 
Tarjoiluun:
2 dlruccolaa
100 gMarquis-puna-valkohomejuustoa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Jaa seos uunipellille leivinpaperille.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on sopivan kypsää.

Tarjoa ruccolalla viimeisteltynä.

Vinkki! Kukkakaalin pähkinäiseen makuun sopii erinomaisesti juusto.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000