Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Höyrytettyä kalaa ja papuja

Höyrytettyä kalaa ja papuja

Arvio: 0/5
Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Papusekoitusta
4 palaaApetit Kirjolohifileetä (*
1 tlsuolaa
1 tl mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
 
Tarjoiluun:
3 rkl laktoositonta kermaviiliä
kourallinenyrttejä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjoilohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.

Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.

Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000