Resepti

Homburgin hauki

Arvio: 3.1 / 5

Kala kuorrutetaan juustoraasteella ja se valmistuu helposti uunissa.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 10 annosta

Homburgin hauki

Ainekset

1,5kgApetit kalafileetä (*
1sitruuna
2tlsuolaa
0,75tlrouhittua valkopippuria
20gvoita sulatettuna
200gjuustoraastetta
2kananmunan keltuaista
3dlkahvikermaa
1rklkorppujauhoja
Tarjoiluun
1pssApetit Kruunusekoitusta (à 300 g)

Valmistusohjeet

1. Pane kalafileet matalaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunasta puristetulla mehulla, suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla. Valuta voisula päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Sekoita keltuaiset kermaan ja kaada seos kalafileiden päälle. Ripottele halutessasi pinnalle korppujauhoa. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimien kasvisten kera.