Resepti

Hernepesto

Hernepestolla voi höystää sosekeittoja ja paahdettuja kasviksia. Se maistuu mainiolta myös leivän päällä sekä dippikastikkeena.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Hernepesto

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Herne
0,25dlApetit-rypsiöljyä
0,5dlruoanlaittofraichea (Crème Bonjour, esim. Valkosipuli ja Yrtit)
0,5dlmantelijauhetta
0,5tlsuolaa
1rklhienonnettua tuoretta basilikaa tai 1 tl kuivattua basilikaa

Valmistusohjeet

1. Sulata herneet.

2. Lisää muut ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.

3. Käytä kuten tavallista pestoa, salaateissa, bruschetassa, keiton tehosteena tai pastan maustajana.