Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hernepesto

Hernepesto

Arvio: 0/5
Hernepestolla voi höystää sosekeittoja ja paahdettuja kasviksia. Se maistuu mainiolta myös leivän päällä sekä dippikastikkeena.
Valmistusaika: alle 5 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Herne
¼ dlApetit-rypsiöljyä
½ dlruoanlaittofraichea (Crème Bonjour, esim. Valkosipuli ja Yrtit)
½ dlmantelijauhetta
½ tlsuolaa
1 rklhienonnettua tuoretta basilikaa tai 1 tl kuivattua basilikaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata herneet.

Lisää muut ainekset ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.

Käytä kuten tavallista pestoa, salaateissa, bruschetassa, keiton tehosteena tai pastan maustajana.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000