Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Hernebruschetta

Hernebruschetta

Arvio: 0/5
Nopeat bruschettaleivät sopivat esimerkiksi alkupalaksi juhliin.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
6 annosta

Ainekset

6 viipalettamaalaisleipää
 
Piparjuuri-hernehummus:
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
3 rklranskankermaa
1,5 rklpiparjuuritahnaa
1 rklApetit-rypsiöljyä
ripaussuolaa ja rouhittua mustapippuria
 
Lisäksi:
1 (125 g)mozarellajuusto
herneenversoja
mustapippuria
 
 
 
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti. Valuta lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä. Jauha tehosekoittimessa herneet, ranskankerma, piparjuuritahna, kasviöljy ja mausteet tasaiseksi soseeksi. Paahda leivät ja leikkaa mozarella kuuteen siivuun. Sipaise leiville ensin hernesosetta. Nosta päälle mozarellaviipale ja muutama herneenverso. Rouhi päälle hieman mustapippuria.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000