Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Herne-wasabitahna ja porkkala

Herne-wasabitahna ja porkkala

Arvio: 0/5
Marinoi porkkanat porkkalaksi ja herkuttele ne herne-wasabitahnan ja limetin kera. Vegaania ja koukuttavaa! Resepti ja kuva: PS. olen vegaani. Katso Minnin ja Pajun YouTube-filmi.

Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta

Ainekset

Herne-wasabitahna:
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1 tl wasabia
 
 
Vegaaninen kylmäsavulohi eli porkkala:
4-5 porkkanaa
2 l vettä
2 rkl suolaa
Marinadi:
2 tl Poppamies Jalosavua
1 tl suolaa
1 tl valkoviinietikkaa
2 rkl rypsiöljyä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori porkkanat ja keitä 20 minuuttia suolavedessä.

Anna jäähtyä. Suikaloi porkkanat juustohöylällä.

Sekoita porkkala -marinadi ja kaada suikaleiden joukkoon. Anna porkkalan marinoitua jääkaapissa suljetussa astiassa 1-2 vrk.

Kuumenna herneet. Soseuta ne wasabin kanssa tahnaksi. Laita jääkaappiin jäähtymään ja tarjoile porkkalan kera.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000