Resepti
Hedelmäiset aamiaistartaletit
Paista rasiaan pieniä torttupohjia ja herkuttele joka aamu raikkaalla hedelmätartaletilla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 8 annosta
Ainekset
4 | dl | suuria kaurahiutaleita |
2 | dl | saksanpähkinää rouhittuna |
2 | rkl | seesaminsiemeniä |
3 | rkl | kookosrasvaa sulatettuna |
0,75 | dl | vaahterasiirappia |
1 | tl | vaniljasokeria |
0,5 | tl | suolaa |
Päälle | ||
---|---|---|
vegaanista, vaahtoutuvaa kauravalmistetta tai jogurttia | ||
Apetit Tuorekset Naposteluhedelmiä |
Valmistusohjeet
1. Sekoita pohjan ainekset kulhossa sekaisin. Painele seos foliomuffinivuokiin tai alumiinisiin minivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä tiiviissä purkissa.
2. Täytä tartalettipohjat menekin mukaan ja herkuttele aamupalana.
4. Vinkki! Valmista tämä herkku puhdaskauravalmisteesta niin se sopii myös keliaakikolle.