Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Härkis-enchilladat  à la Tuorekset

Härkis-enchilladat à la Tuorekset

Arvio: 4/5
Valuvaa juustoa, härkistä ja kaviksia näppärästi enchilladassa. Lämmin tex mex -ruoka on monen mieleen!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
2 rs (200 g) Apetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes
1 pkt (250 g) Härkistä
½ ps (à 170 g)cheddarjuustoa
4tortillalettuja
 
Tomaattisalsa:
2tomaattia
1/2vihreää paprikaa
pienipunasipuli
sokeria
suolaa
limemehua
 
Valkokastike:
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
½ ps (à 170 g)cheddarjuustoa
1 tlsuolaa
 
Tarjoiluun:
1avokado viipaleina
1tomaatti kuutioituna
2 rkllehtipersiljaa silputtuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka kasviöljyä pannulla ja paista kasvikset siinä rapeiksi. Lisää pannulle Härkis ja kuumenna seos. Jaa seos ja juustoraaste tortilloille. Pilko ja lusikoi täytteeksi tomaattisalsaa ja kääräise rullalle uunivuokaan.

Kuumenna paksupohjaisessa kattilassa liedellä kasviöljy-vehnäjauhoseos. Lisää maito pienissä erissä seosta samanaikaisesti sekoittaen. Kuumenna seos sitä koko ajan sekoitellen, kunnes se sakenee. Nosta kattila liedeltä. Lisää puolet juustoraasteesta ja ripaus suolaa. Levitä kastike uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraatetta.

Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja annos on saanut kauniin värin. Tarjoile avokadon ja tomaatin kanssa lehtipersiljalla viimeisteltynä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000