Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia

Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia

Arvio: 4/5
Kala kypsyy kesällä grillissä ja siinä kyljessä kasvislisäkekin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
2 ps (à 500 g) Apetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen
1 rkltuoretta chiliä
 
Parilaan:
2 rklApetit-rypsiöljyä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa kala annospaloksi ja pariloi fileen pintaan näyttävät raidat kuumalla, kasviöljyllä sipaistulla parilalla. Käännä fileet nahkapuoli alaspäin ja kypsennä miedolla lämmöllä parilalla kypsäksi tai nosta fileet leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa kypsiksi uunissa grillivastuksen alla. Mausta.

Kuumenna ja kypsennä kasvissekoitus pannulla käännellen. Halutessasi voit lisätä annosten tulisuutta tuoreesta chilistä leikatuilla suikaleilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000