Resepti
Grillikalaa ja Muurikka-kasviksia
Arvio: 3.7 / 5
Kala kypsyy kesällä grillissä ja siinä kyljessä kasvislisäkekin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | Apetit Kirjolohifilee | |
kalamaustetta | ||
2 | pss | Apetit Muurikka-kasviksia |
1 | rkl | tuoretta chiliä |
Parilaan: | ||
---|---|---|
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa kala annospaloksi ja pariloi fileen pintaan näyttävät raidat kuumalla, kasviöljyllä sipaistulla parilalla. Käännä fileet nahkapuoli alaspäin ja kypsennä miedolla lämmöllä parilalla kypsäksi tai nosta fileet leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa kypsiksi uunissa grillivastuksen alla. Mausta.
2. Kuumenna ja kypsennä kasvissekoitus pannulla käännellen. Halutessasi voit lisätä annosten tulisuutta tuoreesta chilistä leikatuilla suikaleilla.