Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Grillattu halloumi ja Muurikka-kasvikset

Grillattu halloumi ja Muurikka-kasvikset

Arvio: 4/5
Halloumjuustoon tulee parilalla kauniit raidat. Annos vain komistuu värikkäästä Muurikka-kasvislisukkeesta!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

1 pkt halloumijuustoa
 
Voiteluun:
1 rklApetit-rypsiöljyä
1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
 
Tarjoiluun:
1 ps (500 g) Apetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen
1 rkl tuoreita yrttejä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi. Liota viipaleita runsaassa vedessä jonkin aikaa, että saat juustosta liian suolan pois. Voitele juustoviipaleet kasviöljyllä ja balsamiviinietikalla.

Grillaa juustoviipaleet molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Kuumenna samalla tilkka rypsiöljyä muurikassa. Lisää Muurikka-kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa halloumijuustoviipaleet Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000