Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Graavilohi-pyttipannu

Graavilohi-pyttipannu

Arvio: 0/5
Pyttipannuun saat herkullisen äkkisuolaisen viimeistelyn graavilohesta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 kookasta, keitettyä perunaa reiluina viipaleina
3 rklNeito Rypsiöljyä™
1 ps (á 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 ps (200 g) Apetit Papuja
1 ps (250 g) Apetit Kotimainen Porkkanaviipaleita
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
150 gApetit Graavilohta
kourallinen herneenversoja
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paista perunat rypsiöljyssä keskilämmöllä kauniin värisiksi. Lisää pannulle sipulikuutiot ja paista ne kypsiksi.

Höyrytä pavut ja porkkanat kattilassa kypsiksi.

Lisää kypsät kasvikset paistinpannulle, kääntele hetki, mausta ja jaa lautasille. Kuumenna pannu kuumaksi ja paista siinä nopeasti graavilohiviipaleet annosten päälle. Viimeistele herneenversoilla.

Vinkki! Voit korvata graavikalan kypsällä kalalla

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000