Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Feta-kasvispiirakka

Feta-kasvispiirakka

Arvio: 3/5
Fetajuusto on loistava pari kasviksille.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
8 palaa

Ainekset

1/2 pkt (à 400 g) valmis pakastettu piirakkapohjataikina
 
Täyte:
1 ps (300 g) Apetit Kruunusekoitusta
1 dlApetit Kotimainen Sipulia
Neito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
1 dlfetajuustoa kuutioina
 
Kastike:
2 kananmunaa
1 prk maustettua tuorejuustoa
1 dlruokakermaa
mustapippuria
 
Päälle:
1 dljuustoraastetta
 
Tarjoiluun:
1 dlApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
Apetit Savulohisalaattia
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata valmis pakastepiirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele tai kaulitse taikina voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille.

Jaa piiraspohjalle kasvikssekoitus. Kuulltoa sipulikuutiot kasviöljyssä pannulla ja lisää sipulikuutiot ja fetajuusto piiraspohjalle.

Sekoita täyte ja jaa se piirasvuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 °C:ssa noin 50 min. Höyrytä tarjolle herneitä ja/tai herkuttele salaatin kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000