Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Broileri-kermaperunavuoka

Broileri-kermaperunavuoka

Arvio: 4/5
Helppo ja ruokaisa vuokaruoka, jonka kypsyessä hoituvat kotityöt.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 ps (750 g)Apetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
1 rklNeito rypsiöljyä™
1 rs (400 g)kanan rintafileetä
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
2kevätsipulia
1valkosipulin kynsi
1 tlmustapippuria
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada kermaperunat uunivuokaan.

Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Leikkaa kananrintafileet reiluiksi haarukkapaloiksi ja ruskista nopeasti pannulla. Siirrä lihapalat vuokaan. Pilko joukkoon kevätsipulit ja kuorittu valkosipulinkynsi. Mausta mustapippurilla. Kypsennä 225 °C:ssa 40 minuuttia.

Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Uunivalmis Valkosipulikermaperunaa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000