Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Bolognese-kastike

Bolognese-kastike

Arvio: 3/5
Tomaattinen jauhelihakastike eli bolognese on monen lapsen herkkuruoka.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

400 g jauhelihaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk (400 g) paseerattua tomaattia
1 ps (à 200 g)Apetit Papuja
3 dl vettä
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
2 tl sokeria
0,5 tl mustapippuria
 
Tarjoiluun
4 annostakypsää pastaa
1 ps (à 300 g) Apetit Puutarhurin sekoitusta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha ja lisää pannulle tomaattipyree, pavut, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen ilman kantta noin 10 minuuttia.

Höyrytä pastan joukkoon tulevat kasvikset kypsiksi, sekoita kypsän pastan joukkoon ja kuumenna. Tarjoa pasta-kasvissekoitus Bolognese-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Jos pavut eivät maistu kokonaisina, anna niiden sulaa ennen käyttöä ja paloittele ne pienemmiksi. Pavun sijaan kastikkeeseen sopii myös maissi.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000