Resepti
Bataattikuutiot pinaattipestolla
Arvio: 3.8 / 5
Makea bataatti koukuttaa suolaisen pinaattipeston kaverina.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
Pinaattipesto | ||
---|---|---|
2 | rkl | kiehuvaa vettä |
2 | valkosipulinkynttä | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia sulatettuna (à 150 g) |
0,5 | ruukkua tuoretta basilikaa | |
2 | dl | manteleita |
0,75 | dl | Neito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä |
2 | tl | suolaa |
0,5 | tl | rouhittua mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
300 | g | bataattia kuutioituna ja höyrytettynä |
2 | pss | Apetit Kasvispyöryköitä (à 320 g) |
Valmistusohjeet
1. Valmista ensin pinaattipesto: Kuori valkosipuli. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Käytä kuumien kasvisten kastikkeena.
3. Kuumenna kasvispyörykät tarjolle pakkauksen ohjeen mukaisesti.
4. Esiypsennä bataattikuutiot keittämällä ne suolavedessä tai höyrytä ne. Kuumenna esikypsennettyjä bataattipaloja noin viitisen minuuttia kasviöljyssä paistinpannulla. Sekoita joukkoon muutama lusikallinen pinaattipestoa ja tarjoa kasvispyöryköiden kera.