Resepti
Aurinkoinen kalapata
Arvio: 3.9 / 5
Mehevä kalapata syntyy hetkessä rouskuvista kasviksista ja kirjolohisuikaleista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Aurinkokasviksia |
1 | tl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | dl | ruokakermaa |
1 | tl | sitruunapippuria |
1 | tl | hienonnettua tuoretta tilliä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy wokki- tai paistinpannussa ja lisää jäinen kasvissekoitus. Paista noin 5 minuuttia. Siirrä kasvikset toiseen astiaan odottamaan.
2. Paista pannussa kirjolohisuikaleita varovasti sekoitellen noin 5 minuuttia. Lisää paistetut kasvikset kirjolohisuikaleiden joukkoon, lisää kerma ja mausteet, sekoita. Kuumenna kiehuvaksi.