Resepti

Aurinkoinen kalapata

Arvio: 3.9 / 5

Mehevä kalapata syntyy hetkessä rouskuvista kasviksista ja kirjolohisuikaleista.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Aurinkoinen kalapata

Ainekset

2pssApetit Aurinkokasviksia
1tlNeito Rypsiöljyä™
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
1dlruokakermaa
1tlsitruunapippuria
1tlhienonnettua tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy wokki- tai paistinpannussa ja lisää jäinen kasvissekoitus. Paista noin 5 minuuttia. Siirrä kasvikset toiseen astiaan odottamaan.

2. Paista pannussa kirjolohisuikaleita varovasti sekoitellen noin 5 minuuttia. Lisää paistetut kasvikset kirjolohisuikaleiden joukkoon, lisää kerma ja mausteet, sekoita. Kuumenna kiehuvaksi.