Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Appelsiininen kasvis-kuhakeitto

Appelsiininen kasvis-kuhakeitto

Arvio: 3/5
Mausteinen kalakeitto saa kaunista väriä sahramista ja maistuu varmasti.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 appelsiini
300 g kuhafileetä (*
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 tl sahramia
¾ dl pitkää riisiä
1 ps (300 g) Apetit Puutarhurin sekoitusta
1 kalaliemikuutio
1 l vettä
1 prk (120 g) smetanaa
1 dl ruohosipulia silputtuna
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese appelsiini ja kuivaa pinta hyvin. Raasta keltainen kuoriosa ohuesti, halkaise appelsiini ja purista puolikkaista mehut. Kuutioi kuhafileet ja sekoita mehu, kuoriraaste, suola ja pippuri kuutioiden joukkoon. Annan maustua 20 minuuttia.

Kuumenna kasviöljy ja sahrami kattilassa, lisää riisit ja kuullota niitä minuutin ajan. Lisää kasvikset, murennettu kalaliemikuutio ja (kiehuva) vesi. Pane kansi päälle ja hauduta 8 minuuttia.

Lisää kalapalat ja smetana liemeen. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja siirrä kattila liedeltä. Anna hautua ja maustua 10 minuuttia.

Ripottele ruohosipulisilppu päälle. Nauti patongin kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000