Kasvisjauhis

Vegaani vaihtoehto vaativaan makuun

Apetit Kasvisjauhis-uutuudet!

Apetit Kasvisjauhistuotteita on jo yhdeksän! Uusinta uutta ovat vegaanit, paneroidut Apetit Kasvisjauhisleikkeet. Oletko huomannut, että voit nauttia kasvisjauhiksista myös pizzana ja to go -kulhossa?

Apetit

Kasvisjauhis

#52kasviksiapäivään


Haluatko lisätä kasvisten käyttöä? Aloita viettämällä yksi kasvispainotteinen päivä viikossa. Se tekee 52 päivää vuodessa ja on oikein hyvä alku. Maukkaista Apetit Kasvisjauhispihveistä, pyöryköistä ja nuggeteista löydät loistavia ratkaisuja myös lautasen keskelle tuttuihin arkisiin annoksiisi. Apetit Kasvisjauhistuotteet löydät kaupan pakasteosastolta sekä tuoretuotehyllystä. Tuotteet ovat vegaaneja ja ne valmistetaan Suomessa. Katso käyttöideoita > täällä

 

Video: Videolle.fi, kuvauspaikka UniCafe Helsinki

Video: Mainostoimisto Valve, pääsuunnittelija Kimmo Korhonen / Tuotantoyhtiö Yellow Film, tuottaja Marko Talli
Ohjaus Anna Dahlman, kuvaus Teppo Högman / Päärooleissa Niina Lahtinen ja Jaana Saarinen

Usein Kysytyt Kysymykset

Kenelle Apetit Kasvisjauhis on tarkoitettu?

Kasvisjauhis-tuotteet on tarkoitettu kaikille, jotka pitävät helposta ja herkullisesta arkiruoasta, kuten pihveistä ja pyöryköistä. Runsaan proteiinipitoisuuden ja vegaanisuuden vuoksi tuotteet sopivat eritysesti kuluttajille, jotka haluavat syödä enemmän kasvipohjaista ruokaa.

Sopivatko Apetit Kasvisjauhis -tuotteet erikoisruokavalioihin?

Apetit Kasvisjauhis -tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia (poissulkien nuggetit), soijattomia, vegaaniruokavalioon soveltuva, runsaskuituisia ja runsasproteiinisia. Tuotteet eivät sisällä munaa eikä geenimuunneltuja raaka-aineita. Tuotteet on valmistettu herneproteiinista, poikkeuksena nuggetit, joissa kasviproteiini on vehnästä. Osa tuotteista on runsassuolaisia, mikä aiheutuu herneproteiinin ja kasvisten luontaisesti sisältämästä natriumista. Tuotteista on koostettavissa normaalisuolainen ateria, kun lisäkkeeksi valitaan ei lisättyä suolaa sisältäviä aineksia.

Miten Apetit Kasvisjauhistuotteet tulee kuumentaa?

Jokaisessa tuotepakkauksessa on ohje tuotteen kuumentamiseen pannulla, mikrossa tai uunissa. Apetit Tuoreet Kasvisjauhistuotteet ovat näppärä Apetit Tuoreksiin yhdistettynä, jolloin ruoka valmistuu jopa 5 minuutissa.

Reseptit