Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Blogi

Nyhtöpizzaa ajan henkeen
21.01.2015
Tammikuu 2015 käynnistyi terävästi uudenvuodenpäivää seuraavana arkipäivänä Apetit-reseptikuvauksien merkeissä. Työlistalla oli Apetit Peruna & keittokasvikset -tuotteen käyttövinkit eli viisi helppoa keittoa ja niille kyytipojiksi kullekin leipävinkki. Katso kuvauspäivän saanto Keittosesongin helmet -reseptikoosteesta >

Kuvista eniten keskustelua herättävä oli Nyhtöpizza. Se on innostava tapa syödä tuttu pizza uudella tavalla. Tämä leipä on nopea valmistaa Apetit Nelikko Pizzapohjasta, joskin teko-ohje ei olekaan aivan yksiselitteinen. Nimittäin lihavoitu kohta ei auennut kaikille reseptiä lukeneille:
" Sulata pizzapohjat. Levitä pohjille tomaattivalmiste, juustoraaste, makkaravalmiste ja mausteet. Leikkaa kukin pohja neljään neliöön. Vuoraa leipävuoka voipaperilla ja käännä vuoka pystyyn. Lado pizzaneliöt leipävuokaan. Kuumenna 200-asteisessa uunissa foliolla suojattuna noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut." Siispä tässä työvaiheet kuvina:



Sulata pizzapohjat. Levitä pohjille tomaattivalmiste, juustoraaste, makkaravalmiste ja mausteet. Leikkaa kukin pohja neljään neliöön. Vuoraa leipävuoka voipaperilla (tai foliolla, jos teet Nyhtöpizzaa grillissä tai saunankiukaalla).




Käännä vuoka pystyyn. Lado pizzaneliöt leipävuokaan.


Nyt kun homma on visualisoitu, eihän tunnu vaikealta? Folioon koottuna Nyhtöpizza onnistuu yllättävissäkin olosuhteissa kuten grillissä tai vaikkapa saunankiukaalla. Aina voi syödä hyvin.


Reseptiin >

Mikromunakas
18.12.2014


Kotoinen tapa kävellä jääkaapille ilmenee myös töissä. Eilen näin tehdessä silmät osuivat rasiaan, johon kätkeytyi yksi kananmuna. Pakastimesta löytyi kulhollinen Apetit Kartanon kasviksia. Kasvikset kuumaksi ja päälle seos, jossa on yksi kananmuna ja ruokalusikallinen maitoa. Kuumennusta muutama minuutti ja valmista tuli. Nopeampi lounas kuin alakerran lounasravintolan noutopöydästä jonotettuna ja tilaa sukeltaa sanomalehden suurille sivuille.
Apetit toimistolounas
24.09.2014
Apetit-toimistolla Espoossa on rajallisesti laskutilaa mutta käytössä ovat kuitenkin monipuoliset lämmityslaitteet: vedenkeitin, mikroaaltouuni ja uuni. Pienellä ajatustyöllä löytyy ruokia, joita voi valmistaa lounaaksi. Yhteisöllistä ja hävikitöntä, kun kukin tuo aineksia kotijääkaapista ja pakasteesta. #ainavoisyodahyvin #apetittoimistolounas
Uunimunakas >


Apetit-kotisivut ovat uudistuneet
09.06.2014



Kiva että olet kiinnostunut Apetit-tuotteista! Olemmekin uusineet Apetit-kotisivut. Sivuilla tarjoamme ilahduttavia vinkkejä herkullista, hyvinvointia edistävään ruokaan, kerromme uutuustuotteista sekä tuotteisiimme liittämistämme arvoista kuten kotimaisuudesta ja vastuullisuudesta.

Sivustouudistusta valmistellessa teimme paljon uusia kuvia, sillä halusimme tuoda entistä voimallisemmin esiin Apetit-tuotteiden potentiaalin herkullisen ruoan valmistuksessa. Toivottavasti ne inspiroivat valmistamaan nopeaa, maukasta ja hyvinvointia edistävää ruokaa Apetit kaloista ja kasviksista. Sivuston sosiaalisen median painikkeiden avulla jaat myös hyväksi kokeman sisällön helposti tuttavillesi.

Toivottavasti viihdyt uusilla sivuillamme. Otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteessa info@apetit.fi.

Maukasta kesää!

« EdellinenSeuraava »
1 2 3 
Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000