Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Blogi

TET-harjoittelijat digimaailmassa
01.06.2015


TET-tyttöjen työviikko alkoi maanantaina, kun heille ojennettiin viikon tehtävälista:

- koululaisten syyslomaviikon reseptien valinta ja laskeutumissivu syksylle 2015
- koululalisten talvilomaviikon reseptien valinta ja laskeutumissivu kevättalvelle 2016
- reseptiikan suunnittelua syksyn kalauutuustuotteesta
- video syksyn pizzauutuudesta ja #toimistolounas -kuva instagramiin
- intraan tekstipätkä TET-harjoittelusta sekä tämä blogiteksti
- kaupassa käynti eli kuvausjärjestelyt
- studiokuvauspäivä
- reseptien kirjoittaminen Apetit.fi -palveluun sisältäen reseptihakujen ruokavalio-, ruokailutilanne- ja sesonkiluokittelut

Tytöt suoriutuivat tehtävästä riippuen hyvin tai erinomaisen hyvin. Victoria ja Sakshi kirjoittivat TET-viikostaan blogiimme:


Kuvassa Sakshi raastaa sitruunankuorta.

Saimme ainutlaatuisen tilaisuuden vierailla studio Fotonokassa osana TET-harjoitteluamme. Saimme nähdä, kuinka valokuvaaja asettelee alustat ja rekvisiitat kuvia varten. Opimme paljon myös kuvauksen tekniikasta ja eri kuvakulmien ja valaistuksen käytöstä. Oli erittäin kiinnostavaa nähdä, miten keittokirjojen hienot reseptit todellisuudessa luodaan. Antoisaa oli saada itse vaikuttaa lopputuloksen saavuttamiseen, niin ideointivaiheessa, ruuan valmistus vaiheessa, kuin myös kuvan asettelussa.Tässä on tekeillä kirjolohi-parsa piirakka, joka oli yksi meidän ehdottamista resepteistä. Oli hienoa saada tehdä oman reseptin mukaan annosta alusta lähtien ja nähdä ammattilaisen ottamat kuvat siitä. Saimme paljon hyödyllisiä vinkkejä valokuvaaja Elina Himaselta, joista otamme varmasti molemmat oppia.Tämä resepti oli meille uusi, mutta olimme valmiita kokeilemaan sitä. Resepti ei vaatinut hirveästi taitoa, joten sitä oli helppo tehdä ensimmäistäkin kertaa. Lopputuloksesta tuli melko minimalistinen, sillä vadelmia ei riittänyt enää koristeluun. Vadelmien sijaan päätimme käyttää mustikoita ja rekvisiittana piparminttukaramelleja.Olimme suunnitelleet leipäjuustoa marinoituna vartaisiin. Juusto kuitenkin pehmeni grillattaessa ja päätimme käyttää sen kuten kuvasta näkyy. Oikaistiin vartaiden kokoamisessa ja päästiin nopeammin kuvaamaan ja syömään. Lopputulema oli herkullinen.Vartaita varten grillasimme kirjolohen ja kasviksia, kuten esimerkiksi tomaattia, sipulia ja paprikaa. Pujotimme ne sitten bambutikkuihin vartaiksi. Lopputulos oli pirteän värikäs ja kesäinen. Vartaat sopisivat erinomaisesti vaikka mökillä grillattavaksi, sillä resepti on erittäin yksinkertainen.

Monia muitakin kuvia teimme. Tiedäthän, että apetit.fi palvelusta löydät uusimmat reseptit kun teet reseptihaun sisällyttäen hakuun uutuudet.

Me olemme jo kesälomilla ja toivomme, että resepteistämme on teille iloa niin kesällä kuin tulevan kouluvuodan aikana. Kurkkaa syys- ja talvilomaviikkojen reseptikoosteemme, jahka olemme eläneet tästä lomasta seuraaviin lomiin =).

Terveisin Victoria ja Sakshi
Ei kommentteja.
Nimi(*)
Email(*)
Tarkistuskoodi
Kommentti
Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000