Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Blogi

Ovatko pilkotut kasvikset fiksu valinta?
27.09.2016


Olisiko ihana ajatus oikaista käyttämällä valmiiksi pilkottuja kasviksia? Se on hyvä idea! Lue alla 10 "synninpäästöä" käyttövalmiille kasviksille:


1. Apetit Tuorekset -tuotteissa käytettävät kasvikset ovat ensiluokkaisia. Tuoreita ja kolhiintumattomia.

2. Käyttövalmiit kasvikset on pesty, kuorittu ja pilkottu. Kuorintajäte on kompostoitu tai hyödynnetty bioenergiaksi. Vain käyttökelpoinen kasvis kuljetetaan kauppaan.

3. Apetit Tuorekset -pakkausteknologia on ainutlaatuista ja patentoitua. Kannen mikrorei’itys läpäisee hallitusti kaasuja ja säilyttää kasvisten tuoreuden useita päiviä. 

4. Vain syöty kasvis on terveellinen. Kiire, mukavuudenhalu, osaamattomuus, käsien voimattomuus tai kömpelyys ovat esteitä kasvisten käytölle.

5. Kasvisvoittoinen ruokavalio edistää terveyttä ja pienentää hiilijalanjälkeä. Käyttämällä rasiallisen kasviksia kerralla, ei mitään unohdu jääkaappiin nahistumaan.

6. Moni ei käytä yhtä monipuolisesti kasviksia kuin Apetit Tuorekset -kasvissekoituksiin on niitä valittu. Milloin ostit fenkolia, mangoldia tai myskikurpitsaa?

7. Apetit Tuorekset -tuotekehitystyötä tehtiin 1,5 vuotta. Aikaan mahtui yli 5000 erilaista testiä, erityisesti pakkaamiseen ja säilyvyyteen liittyen. Rasia osoittautui ylivoimaisesti toimivammaksi ja kasviksia parhaiten suojaavaksi pakkaukseksi ja se oli myös kuluttajien suosikki.

8. Huuhdeltu ja kuivatettu rasia voidaan uusiokäyttää kotijääkaapin organisoijana ja lounassalaattirasiana. Kuuman tai kuumennettavan ruuan pakkaamiseen rasia ei sovellu.

9. Apetit Tuorekset -rasioista ei taajama-alueella synny monestikaan juuri lainkaan kaatopaikkajätettä, kun se hyödynnetään energiajakeena.  

10. Apetit Tuorekset -rasia on saanut kansainvälisen kilpailupalkinnon. Tuomaristo koki pakkauksen kasvisten säilyvyyttä edistäväksi, käytännölliseksi ja elegantiksi.

Ei kommentteja.
Nimi(*)
Email(*)
Tarkistuskoodi
Kommentti
Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000