Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Blogi

Mixaa ja wokkaa
01.04.2016


Maistuisiko wokki? Varmasti entistäkin paremmin nyt kun voit valita itse mitä kasviksia pannulle laitat. Apetit Uutuus on Mix & Wok -tuoteperhe, jossa on käyttövalmiita kasviksia 100 - 150 gramman pikkupusseissa.

Kysyimme Facebook-tykkääjiltämme, mitä kasviksia he laittavat mielellään wokkiin. Tässä kuvassa näkyy vastaus:Niinpä valitsimme uuteen tuoteperheeseen porkkanaa, paprikaa, sipulia, parsakaalia, kukkakaalia, makeita sokeriherneitä ja rapeaa vesikastanjaa. Näistä tuotteista myös pienessä sinkku/dinkkutaloudessa asuva saa koottuaan mieleisensä wokin. Ja mikään ei estä jatkamasta kasvisvalikoimaa muilla Apetit-kasvispakasteilla.

One top noodle wok on helppo ja mehevä tapa valmistaa wokki. Katso resepti > Kanawokki
Siinä samalla wokkipannulla valmistuu koko ateria.Lientä tulee olla niin reilusti, että nuudeli yltää siihen ja pehmenee kasvisten joukossa. Jotta annos on rapsakka, lisätään nopeimmin kypsyvät kasvikset vasta nuudelin hauduttamisen jälkeen, wokataan hetki ja herkutellaan.

Tsekkaa myös toinen herkullinen resepti Mix&Wok -tuotteista eli Pippuripihviwok.Erityisesti tässä wokissa marinadista muotoutuva maukas kastike on pääroolissa. Jos et käytä lihaa lainkaan, marinoi tofu tai kotijuusto samaisella reseptillä ja lisää wokkiin vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, niin herkkupalat säilyvät ehjinä kulhoon saakka.

Hyviä wokkeja!
Ei kommentteja.
Nimi(*)
Email(*)
Tarkistuskoodi
Kommentti
Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000