Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Parhaat reseptit kesäjuhliin!

27.06.2017

Osuuko kesään juhlia? Tarjoat varmaan vieraille herkkukattauksen makeaa  kakkua unohtamatta. Homma ei voi mennä pieleen, kun kokkaat hyvistä raaka-aineista, osaat näppärän salaattiniksin ja optimoit kylmälaitteiden säilytystilan. Ja kakkukin on helpoista helpoin.Mehevä savukalatahna

Herkullinen savukalatahna on monikäyttöinen levite leivän päälle tai vaikka uuniperunoiden täytteenä.
Pinoa tahna pienissä tarjoiluastioissa jääkaapin nurkkaan. Laita väliin lautanen, jos ei astioissa ole kansia. Tarjoa tahna keksien, croissantin tai bageleiden kanssa. Varaa tarjolle myös rapsakoita, vihreitä oliiveja.

Lue resepti täältä
Ihana porkkana-munakoisolevite

Ihastuta vieraita vaihteeksi kasvislevitteellä. Porkkanasta ja munakoisosta tehty tahna säilyy jääkaapissa 1-2 vuorokautta.

Lue resepti täältä
 
Lohi-tuorejuustorulla

Tee tuorekelmun sisälle tiivis Lohi-tuorejuustorulla. Tai useampi, lasketun tarpeen mukaan. Rulla on helppo mahduttaa jääkaappiin, vaikka oven lokeroja hyödyntäen. Viipaloi rullasta päällisiä ruisnapeille tai gluteenittomille kekseille. Rullaa voit pitää hetken pakastimessa ja viipaloida hiukan kohmeisena. Saat kauniita ja ohuita siivuja.  
 

Aina rapea salaatti - mixaa marinoitua ja fressiä

Tee tarjolle salaatti, johon voit pilkkoa ainekset hyvissä ajoin rasioihin, osan kenties marinoitumaan. Pese lisäksi reilu määrä rapeaa amerikansalaattia ja jaa se puhtaille keittiöliinoille. Rullaa pötköksi ja varaa yksi hylly salaattikääröille. Sekoita salaatista sekä rasioiden antimista tuore salaatti sitä mukaan, kun edellinen on syöty. Vältyt hävikiltä, salaatti on aina tosi raikasta ja rapeaa. Lue kanasalaatin resepti ja kokkaa se tai sitä varioiden.
 

Eikö kermakakku mahdu jääkaappiin? Ratkaisu on helppo suklaakakku

 
Koska suklaa on aina hyvää, tässä on herkullinen ja helppo suklaakakkuresepti. Tee oletetun vierasmäärän mukainen taikina kulhoon tai ämpäriin ja lusikoi taikinaa uuni- tai alumiinisiin muffinivuokiin menekin mukaan. Lyhyt paistoaika on kakulle eduksi, sisältö saa jäädä meheväksi. Tarjoa raikkaasti Apetit Kotimainen Puolukan kanssa, tai mansikoilla.
 

Kalaa palvelumyynnistä ja vakuumissa

Osta tarjolle graavikalaa, kylmäsavukalaa ja savukalaa. Käytä niitä tahnoissa, leipäsissä, voileipäkakuissa, piiraissa tai nosta sellaisenaan pöytään. Osta osa palvelutiskiltä ja osa pakattuna. Jos kaikki ei menekään, on vakuumituotteella vielä käyttöpäiviä jäljellä. 

Juhlia järjestäessä on monenlaista puuhaa. Jos aika ei riitä keittiössä touhuamiseen, hae tarjoilut palvelutorilta. Katso tästä sinua lähinnä oleva Apetit Palvelutoripiste.
 

Kurkkaa resepti graavilohileipiin tästä


Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000