Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Nakkikeitto taipuu moneksi

21.08.2018

Nakkikeitto on klassikko, jossa yhdistyvät arkiruoan kaksi tärkeintä ominaisuutta: nopea valmistus ja herkullinen maku. Erilaisia raaka-aineita rohkeasti kokeilemalla samasta pohjasta syntyy vaihtelua arkeen. Onko suosikkisi tomaattinen vai esimerkiksi currylla maustettu nakkikeitto?

Kokosimme nakkikeittoreseptit hämärtyvään syksyyn.
 

Juustoinen nakkikeitto

Sulatejuusto sulaa lämpimään keittoon sekunneissa. Liemestä tulee silkkisen pehmeää ja keitosta mukavan juustoista.

Lue resepti: juustoinen nakkikeitto
 
Juustoinen nakkikeitto

Nakkikeitto currylla

Curry sopii myös nakkikeiton mausteeksi, varsinkin broilernakeista keittoa tehdessä. Tässä keitossa on sileä keltainen liemi, jonka pehmeydestä vastaa sulatejuusto ja väristä curry.

Lue resepti: nakkikeitto currylla
 
 

Nakkikeitto itämaisin maustein

Nakkikeitto onnistuu pakastevihanneksien lisäksi Tuoreksista. Kalkkunanakit ja itämaiset mausteet tuovat keittoon Aasian tuulahduksen. Kokeile Tuorekset Perhewokin lisäksi myös muita Tuoreksia.

Lue resepti: itämainen nakkikeitto
 

Tomaattinen nakkikeitto

Tomaattinen liemi ja italialaiset mausteet spaghetilla höystettynä vievät nakkikeiton syöjän pikamatkalle Italiaan. Tässä versiossa ei ole lainkaan perunaa, mutta kasvikset ja pasta tekevät keitosta silti erittäin ruokaisan.

Lue resepti: tomaattinen nakkikeitto
 

Vegaaninen nakkikeitto sinapilla

Vegaaninen nakkikeitto syntyy seitannakeista. Pehmeyttä liemeen tuo kaurakerma ja ryhtiä antaa syödessä keittoon lisätty sinappi. Nakkikeitolla herkuttelu ei ole ruokavaliosta kiinni!

Lue resepti: vegaaninen nakkikeitto
 
 

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000