Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Makuja Meksikosta

27.06.2017Meksikon makuja

Kokkaile tex mex -teemaa Apetit Parhaat -kasvissekoituksilla. Apetit Parhaat Papu-maissi-paprika Tex-Mex, Kruunusekoitus Hunajainen sekä Lempeä Curry ovat oivia ja helppoja pohjia rentoihin kasvislisukkeisiin. Innostu valmiiksi maustetuista kasvissekoituksista ja järjestä Meksiko-henkinen illanvietto. Poimi reseptit ja ryhdy toimeen!

Kokkaile tex mex teemaa Apetit Parhaat -kasvissekoituksilla. Apetit Parhaat Papu-maissi-paprika Tex-Mex, Kruunusekoitus Hunajainen sekä Lempeä Curry ovat oivia ja helppoja pohjia rentoihin kasvislisukkeisiin. Innostu valmiiksi maustetuista kasvissekoituksista ja järjestä Meksiko-henkinen illanvietto. Poimi reseptit ja ryhdy toimeen!
 

Kasvis-kanatostadaJospa tosiaan panisi tuulemaan ja kutsuisi talon täyteen väkeä rennon tex-mex -noutopöydän äärelle! Tortillaa, tacoa, nachoja, ruokaisa lihapata ja reilusti kasviksia (tulee vähän edullisemmaksi), eikö siitä jo synny jo kiva kattaus?

Kasvis-kanatostada on helppo mutta superherkullinen illanistujaisruoka.

Klikkaa reseptiin: Kasvis-kanatostada
 

Chili-valkosipulimarinoidut pavutPavut ovat isossa roolissa mexikolaisessa ruuassa. Se on hyvä se, onhan pavuissa runsaasti proteiinia. Pavuista saa hyvän jatkeen liharuokiin, kun marinoi ne chiliä ja valkosipulia sisältävässä rypsiöljyssä tai maustekastikkeessa.

Katso resepti: Chili-valkosipulimarinoidut pavut

 

Meksikolainen lihapannuLihaa ja papuja sisältävä pannu sopii täytteeksi tortillaan ja tacoon tai lautasille koottaviin nachosannoksiin. Tämä on myös oiva resepti, jos täydennät sitä bechamel-kastikkeella ja cheddarjuustossa ja kokoat aineksista uunissa (200 astetta, 20 min) paistettavan nachosvuoan.

Lue resepti: Meksikolainen lihapannu
 

Tex-mex jauhelihakeittoJos haluat päästä helppoakin helpolla, tee suurimpaan kattilaan jauhelihakeitto. Mausta se tacomaustepussilla. Soppa syntyy tätä ohjetta mukaellen tai sitä tarkasti noudattane: Tex-mex jauhelihakeitto
 

Mexikolainen salaatti suurelle seurueelle


Tämä salaatti on oikein maukas ja tilaasäästävä. Varsinainen bileherkku siis. Koska salaatissa on paljon sitrushedelmää, raikastaa se ihanasti oloa, vaikka tunnelma olisi jo hyvinkin tiivis: Mexikolainen salaatti suurelle seurueelle

 

Avocado-herneguacamole


Vielä tämä herkku, guacamole, blenderissä sekaisin ja juhla voi alkaa.

Hauskaa iltaa!

 Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000