Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Kokkaa hyvä ruoka 5 minuutissa

18.08.2017


Kuvan resepti: Kasvispannu à la TuoreksetAina voi syödä hyvin


Apetit Tuorekset ovat käyttövalmiita kasviksia, joilla lisäät ja monipuolistat kasvisten käyttöä, nopeutat ruuanvalmistusta sekä vähennät tiskiä ja hävikkiä. Ja syöt maukasta ja nopeaa ruokaa.

 

Opiskele viiden minuutin pikakokiksi

Viiden minuutin pikakokki maustaa ruuan lisäämällä siihen pestoa, mausteöljyyn säilöttyä fetaa, maustekastiketta, kookoskermaa tai -maitoa, chilitahnaa, inkivääritahnaa, valkosipulimurskaa, yrttejä tai saksimalla joukkoon aurinkokuivattuja tomaatteja. Pidä kotosalla Tuorekset-kasvissekoituksia sekä poimi kaupasta kotiin hyvä valikoima sellaisenaan käyttövalmiita tai kuumentamalla valmiita proteiinilähteitä:


Kuivahyllystä: tölkiin tai kartonkiin säliöttyjä herneitä, linssejä, papuja, sieniä, kanaa, säilykelihaa, sardiinia, tonnikalaa, rapuja ja simpukoita

Kalahyllystä: liemiäyriäisiä, savukalaa sekä graavi- ja kylmälohituotteita

Makkarahyllystä: makkaroita, kebablastuja ja kinkkusuikaleita ja jostakin siitä kylmähyllystä ehkäpä jauhelihan läheltä löytynevät uudet vegetuotteet Härkis ja Nyhtökaura

Juustohyllystä: leipäjuustoa, halloumia, fetaa, raejuustoa, Mifua ja tofua

Luo lisävaihtelua ripottelutuotteilla: härkäpapurouhetta, pellavansiementä, seesaminsiemeniä tai pähkinöitä voit rippasta ruokaan ja siten vahvistaa sen etnistä alkuperää.


Esimerkki!

Tee 5 minuutissa maukas misokeitto Tuoreksista, suppilovahveroista ja tofusta.


Lue lisää!

Katso 5 min kokkausreseptit ja syöt hyvin tiukoista aikatauluista huolimatta.
Tutustu Apetit Tuorekset-tuotteisiin!


Osta näitä kaupan HeVi-osaston kylmähyllystä:

SUOSIKIT!

UUTUUDET!

 


Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000