Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Keittosesongin helmet

04.10.2018

 

Höyryävän kuuma keitto lämmittää viilenevässä syksyssä. Isosta kattilallisesta syntyy ateria kahdeksi päiväksi. Voit laittaa koko kattilan jääkaappiin, ja seuravana päivänä lämmittää kerralla koko porukalle keiton kattilassa.

Keitot syntyvät helposti Apetit Kotimainen Peruna&keittokasviksista. Kaadat ne kattilaan ja laitat sopan porisemaan. Kokosimme reseptivinkkejä keittoihin ja leivottaviin lisukkeisiin. Jos aika on tiukilla, vielä helpompi keittoateria syntyy pakastekeitoistamme. Joko olet maistanut uutta vegaanista pinaattikeittoa?

 

Arjen pelastaja jo 10 vuotta!

Idea Apetit Kotimainen Peruna & keittokasviksiin syntyi kymmenen vuotta sitten Säkylän kahvihuoneessa. Nykyään tuotetta saa myös luomuna! Tuotteet on pakattu 750 gramman pussiin. Niistä valmistuu reilu keitto neljälle vartissa. Varioi keittoja lisäämällä joukkoon vegaaneja aineksia tai broileria, jauhelihaa, kalasuikaleita tai makkaraa.


Suomen näppärin nakkisoppa


Helppo ja lapsiperheissä erittäin suosittu nakkikeitto syntyy ruskistamalla kattilassa kasviöljyssä nakit tai kasvisnakit ja lisäämällä joukkoon Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvikset, kasvisliemi ja yrttimausteita.

Katso kokkausvideo
 

Paprikainen kasvissosekeitto


Tämä arjesta juhlan tekevä Paprikainen kasvissosekeitto sisältää pikkupussin Apetit Kotimainen Peruna&keittokasviksia sekä etikkaliemeen säilöttyä paprikaa. Keiton kiehuessa ehtii morttelissa jauhaa pistaasipähkinät ja taiteellinen viimeistely syntyykin vain kasvirasvakermapurkin pyöräytyksellä.
Lue resepti >

Pinaatti-valkosipulileipä


Tämän leivän tekeminen lähtee oikaisten valmiista leivästä. Reiluihin viiltoihin upotetaan pinaatti-valkosipulivoita sekä ihanasti valuvaa juustoa.
Lue resepti >

Suppissoppa

 

Suppilovahvet sopivat soppaan! Paista ne pannulla rypsiöljyssä ja annostele sattumiksi herkuliseen keittoon.
Lue resepti >

Parsakaali-juustoleivät


Parsakaali on raikas leivänpäällinen. Mikroaaltouunissa lämmitettävään leipään sopii Maasdamer-edam ja uunissa päälle sulaa suloisesti aromikas Roquefort.
Lue resepti >

Yrttinen kanakeitto


Tomaatin miellyttävä makeus sopii rosmariinin pariksi.
Lue resepti >

Pinaattinen kierreleipä


Tämä leipä näyttää kauniilta, sillä taikinan väliin on kaulittu voitaikinan tapaan pinaatti-valkosipulitahnaa. Näyttävä leipä syntyy yhtälailla korvapuusti-bostonkakkutekniikalla.
Lue resepti >

Nakki-cheddarkeitto


Lapset pitävät nakeista ja cheddarjuustosta. Yhdistä siis molemmat samaan soppaan.
Lue resepti >

Cheddarmuffinit


Cheddaria voi piilottaa myös muffiniin.
Lue resepti >

Hapankaali-bratwurstikeitto


Hapankaali ja bratwursti ovat perinteisiä saksalaisia makuja, jotka taipuvat yhdessä myös keitoksi.
Lue resepti >

Nyhtöpizza


Tämä on hauska, uusi tapa valmistaa pizzaa Apetit Nelikko-pizzapohjasta. Kiva tekotapa, onnistuu myös grillissä ja kiukaalla!
Lue resepti >
 

Lue lisää: Apetit-keittoreseptejä >Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000