Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Keittosesongin helmet

09.01.2018

 

Älä missaa kirpakkaa pakkaspäivää keittiössä pilkkomassa kasviksia ja vihanneksia, vaan nauti ulkoilmasta sekin aika. Pyöräytä helpolla ulkoilun päälle höyryävä soppa Apetit Kotimainen Peruna&keittokasviksista. Kaadat ne kattilaan ja laitat sopan porisemaan. Tässä reseptivinkkejä keittoihin ja leivottaviin lisukkeisiin.

 

Arjen pelastaja jo 10 vuotta!

 

 

Idea Apetit Kotimainen Peruna & keittokasviksiin syntyi kymmenen vuotta sitten Säkylän kahvihuoneessa. Juhlavuoden kunniaksi tuotetta saa nyt myös luomuna! Tuotteet on pakattu 750 gramman pussiin. Niistä valmistuu reilu keitto neljälle vartissa. Varioi keittoja lisäämällä joukkoon vegaaneja aineksia tai broileria, jauhelihaa, kalasuikaleita tai makkaraa. Käytä myös laatikoiden valmistuksessa.Suomen näppärin nakkisoppa


Helppo ja lapsiperheissä erittäin suosittu nakkikeitto syntyy ruskistamalla kattilassa kasviöljyssä nakit tai kasvisnakit ja lisäämällä joukkoon Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvikset, kasvisliemi ja yrttimausteita.

Katso kokkausvideo
 

Paprikainen kasvissosekeitto


Tämä arjesta juhlan tekevä Paprikainen kasvissosekeitto sisältää pikkupussin Apetit Kotimainen Peruna&keittokasviksia sekä etikkaliemeen säilöttyä paprikaa. Keiton kiehuessa ehtii morttelissa jauhaa pistaasipähkinät ja taiteellinen viimeistely syntyykin vain kasvirasvakermapurkin pyöräytyksellä.
Lue resepti >

Pinaatti-valkosipulileipä


Tämän leivän tekeminen lähtee oikaisten valmiista leivästä. Reiluihin viiltoihin upotetaan pinaatti-valkosipulivoita sekä ihanasti valuvaa juustoa.
Lue resepti >

Suppissoppa

 

Syksyn suppilovahverot käytetään nyt! Paista ne pannulla rypsiöljyssä ja annostele sattumiksi soppaan.
Lue resepti >

Parsakaali-juustoleivät


Parsakaali on raikas leivänpäällinen. Mikroaaltouunissa lämmitettävään leipään sopii Maasdamer-edam ja uunissa päälle sulaa suloisesti aromikas Roquefort.
Lue resepti >

Yrttinen kanakeitto


Tomaatin miellyttävä makeus sopii rosmariinin pariksi.
Lue resepti >

Pinaattinen kierreleipä


Tämä leipä näyttää kauniilta, sillä taikinan väliin on kaulittu voitaikinan tapaan pinaatti-valkosipulitahnaa. Näyttävä leipä syntyy yhtälailla korvapuusti-bostonkakkutekniikalla.
Lue resepti >

Nakki-cheddarkeitto


Lapset pitävät nakkikeitosta ja cheddarjuustosta. Sysää siis molemmat samaan soppaan.
Lue resepti >

Cheddarmuffinit


Cheddaria voi piilottaa myös muffiniin.
Lue resepti >

Hapankaali-bratwurstikeitto


Miksipä ei - molemmat herkut samaan soppaan!
Lue resepti >

Nyhtöpizza


Tämä on hauska, uusi tapa valmistaa pizzaa Apetit Nelikko-pizzapohjasta. Kiva tekotapa, onnistuu myös grillissä ja kiukaalla!
Lue resepti >
 

Lue lisää: Apetit-keittoreseptejä >Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000