Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Äitienpäivän tarjoilut

07.05.2018
Äiti tietää

Jos äidiltä kysytään vuoden parasta juhlaa, on vastaus äitienpäivä. Saa odotella aamupalaa sängyssä, paistatella päivää huomion keskipisteenä ja seura on läheistä ja rakasta. Häneltä olet varmasti oppinut, että juhlapäivänä syödään yhdessä ja hyvin. Tee tänä vuonna perinteisen aamupalan sijaan koko perheelle vihreäteemainen brunssi, josta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Poimi alta vinkit helppoon äitienpäivän brunssiin ja tee päivästänne mitä parhain!

Reilut leivät reilulle äidille

Lohibagelit maistuvat aamupalana. Bageleita on joskus vaikea löytää mutta yhtä näyttävät leivät syntyvät siemenillä päällystetyistä sämpylöistä ja muhkeista croissanteista. Jos äiti ei pidä aamutuimaan sipulista, voit korvata sen ohuilla retiisisiivuilla. Jos haluat tehdä keittiössä hiukan enemmän, surauta bageleita varten pinaattipestoa.


Smoothie on brunssin tähti

Ananaksesta ja herneestä saat pyöräytettyä äipylle nopeasti herkullisen smoothien, joka sopii erinomaisesti aamupalaleipien kaveriksi.


Brunssi voi olla myös lounas

Ruokaisan salaatin voimalla jaksaa juhlia äitiä koko päivän. Tarjoile kotikeittiössä tai kiikuta herkut terassin aurinkoon.


Ei äitienpäivää ilman suklaata!

Brunssin kruunaa kesäinen ja raikas herkku Apetit Vegepopseista. Suklaan, hedelmän ja kotimaisten kasvisten liitto on helppo tehdä pakkaseen odottamaan aterian huipennusta.
 

Iltapalan aika!

Täyteläisen valuvalla Maasdamer-edamilla täytetty nyhtöleipä on mitä parhain iltapala koko perheelle jaettavaksi äitienpäivän iltana..


Kokoontuuko koko suku äitejä juhlimaan?

Kun juhlapöytä on pitkä, tilaa tarjoilut Apetit Palvelutorilta. Lue lisää helpoista juhlista.
 


Hyvää äitienpäivää!Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000