Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Kasvimaani tuo kasvikset suoraan kotiovellesi

18.10.2017



Kasvimaani.fi on uusi verkkokauppa, josta voit helposti tilata tuoreita kasviksia ja hedelmiä kotiovellesi toimitettuna. Kasvisboxien värikäs sisältö auttaa tutustumaan uusiin kasviksiin ja lisäämään niiden käyttöä  käyttövinkkien, reseptien ja tarinoiden avulla. 
 
Kasvisboxissa matkaa aina vähintään viittä eri kasvista tai niiden lajiketta. Pakkauksen paino vaihtelee 5-7 kilon välillä laatikosta löytyvien eri kasvisten ja niiden koon mukaan. Syksyllä boxeissa matkaa Apetitin vastuuviljelijöiden kasviksia ja juureksia Satakunnasta. Kotimaisen satokauden ulkopuolella Kasvisboxeihin pakataan myös kansainvälisiä hedelmiä ja vihanneksia. Tähän mennessä Kasvisboxeissa on matkannut esimerkiksi värikkäitä porkkanoita, raita- ja keltajuurta, lehtikaalia, sokerijuurikasta, veriappelsiinia, cantaloupemelonia ja granaattiomenaa.

Kasvisboxin voi tilata joko kerta- tai kestotilauksella. Kestotilaajan jatkuvalla tilauksella varmistat helposti kasvisten ja hedelmien säännöllisen saatavuuden kotikeittiössäsi. Kertatilauksella pääset fiilistelemään, miten palvelu toimii.

Kasvimaani toimittaa tuoreet kasvikset suoraan kotiovellesi kaksi kertaa kuukaudessa! Me hankimme maukkaat kasvikset ja hedelmät sinulle ja kerromme mistä ne tulevat. Terveellinen syöminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Lue lisää Kasvimaani-palvelusta!


Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000