Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Helpot herkut hiihtolomaksi

27.06.2017


Suunnitelmissa olla ja rentoutua? Taukoa arjesta tarkoittaa myös taukoa hyvin toimivasta työpaikan, koulun ja päiväkodin lounasruokailusta. Vaan ei hätää, viikon ateriat valmistat rennosti Apetit kasvis- ja ruokapakasteista sekä kaloista.
 Kaivattu, odotettu, toivottu hiihtoloma!

Hyvä loma pitää sisällään rentoutumista ja videon katselua. Voit aloittaa videoputken Apetit YouTube-kanavan filmillä ja repiä ilon irti uudistuneista, entistä käyttäjäystävällisemmistä Apetit-keittopakkauksista. Kuitupohjainen kotelokeittopakkauksemme on muodoltaan logistisesti huipputehokas. Kartonkipakkauksen painotyö ja leikkaus tehdään Euran Kauttualla eli keiton valmistuskunnan Säkylän naapurissa.

Valittavanasi on joukko maukkaita kotelokeittoja:

Kotimainen Pinaattikeitto
Kotimainen Porkkanasosekeitto
Kotimainen Tuorehernesosekeitto
Kotimainen Herkkusienikeitto
Kasvissosekeitto
Kesäkeitto
Kalakeitto
Siskon nakkikeitto
Lihakeitto
Kantarellikeitto
Laktoositon Lohikeitto
Kotimainen Laktoositon Pinaattikeitto

Revi ilo irti Apetit-keitoista!

Keittoa voit muokata tilanteen ja mielitekojen mukaan. Maistuisiko keitto, johon lisäilet
- rapeaa pekonia & tuoretta basilikaa
- ranskankermaa & paistettua sipulia
- yrtti-rypsiöljyä
- savulohta & lehtipersiljaa & seesaminsiemeniä

Uusi Apetit Kotimainen -tuote

Apetit Kotimainen -tuoteperheeseen on tullut jälleen yksi tuote lisää: Apetit Kotimainen Kermaperuna. Siitä valmistuu herkullinen ja juhlava lisäke pihville tai näppärä laatikko kala- tai kanasuikaleella tai jauhelihalla.
Lue lisää tuotteesta > Apetit Kotimainen Kermaperuna 750 g

Laiskurin loota

Apetit Kotimainen Kermaperunasta valmistettu Peruna-jauhelihalaatikko on nopsasti uunissa. Ruoka paistuu tunnin. Mitä jos et tekisi odotellessa yhtään mitään?

Katso resepti > täällä

Kalaa helposti

Kalaa kahdesti ja kolmesti viikossa -suositusta noudattavalla on helppoa. Apetit Kalakeittoa kotelokeitoista tai isommalle joukolle Apetit Kahden kalan kalakeitto sekä Apetit Siikamurekepihvit ja yhtenä päivänä kalafilee uuniin tai annospalat pannulle. Salsakirjolohi ja Apetit Megamix-kasvissekoituksesta valmistuu yhtä lailla nopea ruoka. Muista myös käyttövalmiit Apetit Perinteinen graavi, kylmäsavu ja savukala!


Lomalle siis ilman ruokastressiä. Lisää ajankohtaisia resepti-ideoita löydät sesonkireseptihaulla. Hyvää lomaa!Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000