Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Halloumiherkut kasvisten kera

27.06.2017Helppoa grillattavaa - maistuu vegaaneillekin!

Grilliin löydät uudet, vegaaniset herkut, Apetit Kasvisjauhikset pakkasesta ja Apetit Tuoreet Kasvisjauhispihvit, -pyörykät ja -nuggetit valmisruokahyllystä. Muista myös Apetit Tuorekset ja Apetit-kasvispakasteet, joista loihdit helpot kasvislisäkkeet. Ja savu- & graavi- & kylmäsavulohi, jonka voit tarjota vaihteeksi melonin kanssa.

Halloum - helppo grillata

Kyproslainen, monelle suomalaisellekin tutuksi tullut halloumi -juusto ei turhaan ole monen lempilisuke grillatessa. Halloumi muistuttaa varsinkin rakenteensa puolesta suomalaista leipäjuustoa. Vahvan maun ja miellyttävän kumisen rakenteensa vuoksi on halloumista moneen. Grillattu juusto toimii erinomaisesti salaateissa, lihan korvikkeena burgereissa, grillivartaissa tai vaikka ihan sellaisenaan. Saat siitä vaikka mitä herkkuja kasvisten ja savukalan kanssa yhdistettynä. Halloumille parhaiten sopivat mausteet ovat minttu tai chili. Mintun uskotaan parantavan juuston makua sekä säilyvyyttä.

Perinteisesti halloumia valmistetaan vuohen- ja lampaanmaidosta, mutta nykyään käytetään myös lehmänmaitoa. Juoksutepohjainen tuorejuusto keitetään erittäin suolaisessa vedessä, jotta se saa kuuluisan narskuvan rakenteensa sekä täyteläisen kermaisen maun. Halloumista on myös kehitelty lukuisia uusia versioita. Esimerkiksi Valio Eila® grillijuusto näyttää aivan halloumilta ja on valmistettu täysin suomalaisesta lehmänmaidosta.

Värikäs jälkiruoka

Varaa jälkiruuaksi Vegepopsit ja nautit kasvisten mausta ja väristä viimeiseen lipaisuun asti!

Alla on muutama maukas resepti-idea tuotevinkillä. Klikkaa ruokakuvaa avataksesi sinua kiinnostava resepti!

 

Marinoitu halloumi

 
   
 

 

 

Kasvisjauhisnugget salaatilla

Pariloi vegaanit nuggetit ja sekoita maukas salaatti kaalista, lehtipersiljasta, sitruunamehusta ja rypsiöljystä. Tai tee tuhdimpi kastike (vegaanisesta) majoneesista. Mausteeksi suolaa ja mustapippuria. Tutustu pakasteesta ja valmisruokahyllytä myytäviin Apetit Kasvsijauhistuotteisiin!
 

Halloumi-hampurilaiset


 

Savukalaa ja halloumia

 

 

Halloumi-pita ja grillikasvikset


 

Vegepops jälkiruuaksi -tuunauspiste


  Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000