Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Grillikesä on täällä

31.05.2018
Grillikesä on täällä!

Harva asia yhdistää suomalaisia kuten grillaus. Rohkeasti kokeilemalla grillissä ja parilassa valmistuvat niin perinteiset lihat, kasvikset kuin Kasvisjauhis-tuotteetkin. Kokosimme vinkit unelmien grillikesään.
 

Kasvisjauhista grilliinKun seurueessa on kasvisruokailijoita tai makkara alkaa kyllästyttää, kokeile grilliin Apetit Kasvisjauhis-tuotteita. Kasvisjauhis-tuoteperheestä löydät kaikille sopivat pihvit ja leikkeet, tuoreina tai pakastealtaasta. Grillaa pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile hyvien lisukkeiden kanssa. Grillaaminen joka ruokavalioon ei voisi olla helpompaa ja herkullisempaa!

Apetit Kasvisjauhis-tuotevalikoima

 

Tuorekset-uutuus on tehty pariloitavaksi


Tirisee grillissä sitten lihaa tai Kasvisjauhista, tarvitsee hyvä proteiini kaverikseen hyvät kasvikset. Apetit Tuorekset-sarjan uutuus on Kesäkasvikset. Rasiasta löydät porkkanaa, paprikaa ja kesäkurpitsaa valmiina grillattavaksi.

Pariloidut kasvikset ovat todella helppo ja maukas lisuke kaikelle grilliruoalle. Raota hieman Kesäkasvikset-rasian kulmaa ja kaada joukkoon öljyä ja mausteita. Ravista, anna marinoitua vartti ja paista parilassa. Kaikista helpoimmalla pääset käyttämällä marinadina Apetit maustettua Valkosipuli-basilika rypsiöljyä.

Jos parila on muista tuotteista täynnä, maistuvat Tuorekset-sarjan kasvikset myös salaateissa tai nyyteissä. Kokosimme Apetitin resepteistä suosikkimme grilliruoan lisukkeeksi.


Pariloidut kesäkasvikset pinaattiaiolilla

Pariloidut kasvikset ja tahini-kastike

Valkoiset kasvikset ja kurkumahollandaise

 

Vaihtelua perinteisille herkuille


Makkara, maissi ja täytetyt herkkusienet ovat grillauksen klassikoita. Grillissä ja parilassa valmistuvat kuitenkin kaikenlaiset herkut. Kokosimme poimintoja grilliresepteistä, joita kesän aikana kannattaa kokeilla vaihtelua kaivatessa.

Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Halloumi-pita ja grillikasvikset

Korealaiset BBQ-vartaat
 

Grillauksen iloa toivottaa Apetit!Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000