Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Bilepurtavaa isommallekin porukalle

27.06.2017Bilepurtavaa isommallekin porukalle

Kutsuitko kerralla isomman joukon kavereita käymään? Tässä tarjottavia, joilla vältyt niin viime hetken hässäkältä kuin hävikiltä. Setti koostuu piiraista, salaateista ja tahnoista, jotka voit tehdä hyvissä ajoin, varastoida purkeissa ja rasioissa ja pakastaa, jos ei kaikki menekään. Koska Siperian tuulet puhaltavat vasta vuodenvaihteen jälkeen ja lämpötila on kuin juhannuksena, voi juhlat näillä eväillä viettää vaikka puutarhassa.

 

Feta-kasvispiirakka

 

Suolaiset piirakat ovat perinteinen tarjottava ja maistuvat yleensä kaikille. Feta-kasvispiirakan voi valmistaa vaikka edellisenä päivänä ja tarjota nälkäisille vieraille joko kylmänä tai lämmitettynä.

Kulibjaka eli lohipiirakka
Teetkö piirakan aina piirakkavuokaan? Kokeile vaihteeksi venäläistä perinnepiirakkaa Kulibjakaa. Kananmuna ja savukala tekevät piirakasta ruokaisan. Pieni määrä vihreää pinaattia pilkistää valmiiksi leikatuista paloista kivasti, kuin kevättä lupaillen!

 

Kevätrullat


Näppärät kevätrullat ovat monille tuttuja aasialaisista ravintoloista. Oletko kokeillut tehdä niitä kotona? Valmiista filotaikinasta ja pakastekasviksista rullat valmistuvat ilman pilkkomista ja suurempia esivalmisteluja.

Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread


Pizzapohjista koottu nyhtöpizza herättää keskustelua ja on hauskan näköinen tarjottava. Väliin voi lisätä tomaattipyreen ja juuston lisäksi vaikka pepperonia, kinkkua tai juuston ystävien iloksi sinihomejuustoa tai vuohenjuustoa.

 

Kukkakaali-kikhernesalaatti curryvinaigretella


Miedot maut peruna, kukkakaali ja kikherneet imevät itseensä makua curryvinaigretesta! Voit tarjota Kukkakaali-kikhernesalaatin lämpimänä tai kylmänä. Sopii kalan lisukkeeksi tai vaikka suolaisen piirakan kylkeen.

Bulgur-porkkanalisäke


Bulgur on vehnästä valmistettu suurimo ja se on trendikäs vaihtoehto riisille tai pastalle. Bulgur-porkkanalisäke on helppo valmistaa ja siitä saa värikkään lisän tarjoiluihin!

Herne-fetatahna


Ajattelitko tarjota vieraillesi maistuvaa leipää? Herne-fetatahna on raikas leivänpäällinen. Varaa muutama erilainen levite ja kaikille varmasti löytyy suosikki!

Pinaatti-artisokkalevitePinaatti-artisokkalevite on varmasti monille uusi tuttavuus myös. Voit käyttää loput artisokkapurkista salaattiin tai piirakkaan ja valmiina paloina pakastetusta pinaatista nappaat sopivan määrän ilman hukkaa.
 

Mustikka-raakakakku


Raaka-kakku on trendikäs ja terveellinen vaihtoehto perinteiselle kakulle. Jos olet oikaissut muissa tarjoiluissa jaksat ehkä nähdä vaivaa marjaisan raakakakun valmistukseen, mikä ei tosin ole paljon! Kakku sopii keliaakikolle, vegaanille ja laktoosittomalle, mutta maistuu yhtä hyvältä kaikkien suussa!

 Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000