Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit

Apetit ja UIT yhteistyöhön - hyvinvointia huumorista ja kasviksista

01.02.2018


Uusi Iloinen Teatteri ja Apetit käynnistivät markkinointiyhteistyön, jossa yhdistyvät UIT:n iloittelu ja Apetitin kasvisten värienergia. Yhteistyön myötä Apetitista tuli UIT:n pääyhteistyökumppani. Kahden kotimaisen, Apetitin ja UIT:n yhteistyössä on vahva yhteinen teema.

Kaksi kotimaista yhdistää voimat

- Kyllähän tässä kaksi kotimaista klassikkoa yhdistyy. Me haluamme olla kasvisten ykkönen ja sekä lisätä kasvisten syöntiä että ihmisten hyvinvointia. UIT on Suomessa viihteen ykkönen ja kanssamme samalla asialla lisäämässä ihmisten iloa ja hyvinvointia elämässä. Tämä on hyvin mielenkiintoinen yhteistyökumppanuus, Apetitin markkinointijohtaja Miika Helenius kertoo. Kulttuuriyhteistyöllä pystymme tukemaan kotimaista viihdettä ja yhdistämään voimamme yhteisen teeman alle: ilo ilman kasviksia on teeskentelyä, Helenius jatkaa.

 

Kulttuuria, kasviksia ja hyvinvointia

UIT on monipuolistanut ohjelmistoaan ja laajentunut perinteisistä kevään musiikki-ilotteluistaan ympärivuotiseksi ihmisten hyvinvoinnin kasvattajaksi. Tänä keväänä UIT:n tarjoilee suomalaisille ämpärikaupalla iloa, kun Jaakko Saariluoman ohjaama Tuhansien ämpärien maa saa Linnanmäen Peacock-teatterissa saa ensi-iltansa huhtikuun lopussa.

- On kyllä erityisen hieno asia, että löysimme tämän luokan tekijän kumppaniksemme lisäämään suomalaisten hyvinvointia. Apetitin arvot kohtaavat hienosti UIT:n arvojen kanssa. Korkea laatu, korkea kotimaisuusaste, terveellisyys ja pirskahteleva ilo yhdistävät nimittäin näiden kumppanusten tuotteita, sanoo UIT:n teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen. Vaatii suomalaiselta pörssiyhtiöltä ennakkoluulottomuutta, näkemystä sekä tietysti erinomaista makua ja huumorintajua lähteä näin suurimittaiseen yhteistyöhön viihdeteatterin kanssa, tuumii Kärkkäinen.

 

FB-kisassa palkintona UIT-lippuja
Kevättalvella Apetit Facebookissa tullaan käymään kisoja, joissa on palkintona lippuja UIT:n Tuhansien ämpäreien maa -näytöksiin. Tykkää siis ApetitFB:stä ja seuraa kanavaa! Tai tilaa heti lippupaketti näytäntöön, varmistaaksesi, ettet jää paitsi ämpärihuumorista. Ämpäreiden äärellä kohtaat mm. näyttelijät Sari Siikander, Leena Uotila, Sami Hintsanen, Sami Hokkanen, Jussi Lampi, Mikael Saari sekä Tanssii tähtien kanssa -sarjasta tutut tanssijat Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Mikko Ahti ja Matti Puro.


Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000