Lisää kasviksia helposti päivääsi

Enemmän kasviksia yhtenä päivänä viikossa on 52 parempaa päivää vuodessa. Lisää kasviksia helposti päivääsi Apetit Kasvisjauhiksilla ja Tuoreksilla. Aloita tutuista ruuista lisäämällä vaikkapa rasiallinen Tuoreksia pastaan tai pussi kasvispakasteita makaronilaatikkoon. Alla resepti-ideoita, tarinaa uudesta mainonnan konseptistamme sekä vinkkejä DIY- body paintingiin.

Video: Body paint -taiteilija Riina Laine, ohjaus Aleksi Koskinen, mainonnan konsepti hasan & partners.

Kasviksia aamusta iltaan!Apetit

#52kasviksiapäivään


Apetit näkyy mediassa uudella mainonnan linjalla. Visuaalisesti voimakkaan kuvaviestinnän pääroolissa nähdään suomalaisen body paint -taiteilijan ja alansa maailmanmestarin Riina Laineen luomat kehoille maalatut kasvikset. Kampanja on suunniteltu yhteistyössä mainostoimisto hasan & partnersin kanssa. Kampanja viestii kasvisten syönnin lisäämisen helppoutta. Tuotteina mukana ovat Apetit Tuorekset sekä Apetit Kasvisjauhis -tuoteperhe.


Filmin suunnittelu

Filmin suunnittelu alkoi päättämällä sen pääroolissa olevat kasvikset. Tähän valikoituivat kasvimaailman näyttävimmät ja värikkäimmät yksilöt: punasipuli, parsakaali sekä porkkana. Riina Laine suunnitteli filmiohjaaja Aleksi Koskisen kanssa hahmojen määrän, liikkeet, kuvakulmat sekä valojen ja varjojen vaihtelut kehoilla. Sen jälkeen Riina suunnitteli pala palalta iholle maalattavat alueet, joista kokonaisuus muodostuisi.


Pitkät kuvauspäivät

Filmausta ennen malleja maalattiin noin seitsemän tuntia. Kun kaikki olennaiset kasvisten muodot oli taiteiltu kehoille, maalattiin loppuosa vartaloista mustaksi. Apuvoiminaan Riinalla oli Mari Pylkkänen ja Minja Konttori. Työn edetessä mallin tulee olla hankalissa asennoissa, minkä vuoksi malleiksi valittiin kehonsa kanssa työskenteleviä, kovaan fyysiseen rasitukseen tottuneita tanssijoita. Filmaus useine ottoineen vei aikaa vielä pari tuntia. Kokonaisuudessaan kuvauspäivä kesti 12 tuntia ja niitä tehtiin kolme peräkkäin.

 


Maailmanmestarin taidonnäyte

Body painting -taiteilija, vartalomaalauksen maailmanmestari Riina Laine on menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa. Riina yhdistää töissään ihmisvartalon ja taiteen herättäen ihmetystä, ihastusta ja mielipiteitä.— Body painting puhuttelee meitä kaikkia. Siinä keho on elävä taideteos, jossa yhdistyvät värit, muodot ja liike. Kaikki yhdessä. Mikään ei ole kiehtovampaa, taiteilija Riina Laine kertoo.Body painting -kisoissa tuomaristo arvioi mm. työn luovuutta ja taiteellisuutta, värien käyttöä ja maalausteknistä osaamista. Näet Riinan töitä hänen kotisivuillaan http://www.riinalaineartist.com.Body painting -vinkit

 

Innostuitko vartalomaalaamisesta?


Haluatko kokeilla itsekin vartalomaalausta? Tässä Riina Laineen body painting -ohjeet. Käy myös Riina Laineen kotisivuilla!

1. Käytä maalaamiseen iholle tarkoitettuja, vesiliukoisia body painting -maaleja. (Katso maalit ja siveltimet Punanaamio)
2. Varaa maalaamiseen laadukkaita keinokuitusiveltimiä hyvä valikoima.
3. Suunnittele maalaus etukäteen paperille. Keholle voit maalata mitä vain. Anna mielikuvituksen lentää!
4. Treenaa tarvittaessa erikseen tarkkuutta vaativien alueiden maalaamista.
5. Hahmottele ääriviivat keholle vaalealla sävyllä.
6. Ajattele maalatessa kokonaisuutta. Käväise maalaustyön aikana katsomassa työsi etenemistä hiukan kauempaa.
7. Anna mallille taukoja, juomaa ja ruokaa. Muista syödä itsekin!
8. Varmistu, että lopputulos on kaunis ja se miellyttää silmääsi.
9. Ikuista työsi tulos valokuvin ja videoimalla se.