Resepti
Bulgur-porkkanalisäke
Bulgurista saat kiinnostavan salaatin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | dl | bulguria |
5 | dl | vettä |
2 | tl | suolaa |
1 | pss | Apetit Pikkuporkkanat (à 200 g) |
4 | kpl | tomaattia |
1 | rkl | valkoviinietikkaa |
1 | rkl | tuoretta, raastettua piparjuurta |
0,5 | kpl | sitruunan raastettu kuori |
1 | tl | sormisuolaa |
1 | tl | mustapippuria |
2 | palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia | |
rucolaa |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä bulgur suolalla maustetussa vedessä kattilassa keittäen pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon porkkanat.
2. Pese ja kuivaa tomaatit. Leikkaa tomaatit lohkoiksi pieneen kulhoon. Lisää joukkoon valkoviinietikka ja piparjuuriraaste. Mausta sitruunankuorella, sormisuolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon keitetty bulgur, pikkuporkkanat ja pinaatti. Viimeistele rucolalla. Tarjoa kalan, kanan tai lihan kanssa.