Apetit Pakasteet
Apetit

ETSI RESEPTEJÄ JA TUOTTEITA

Juhlava lohikeitto

   (1 ääntä)
   (2 kommenttia)
Valmistusaika: alle ½ tuntia
8 dlvettä
1 ps750 g) Apetit Peruna&Keittokasviksia
2 dlruokakermaa
suolaa
valkopippuria
400 g lohta paloiteltuna (*
1/2 - 1 tlksmetanaa
persiljaa, tilliä tai ruohosipulia
 
 

Valmistus:
Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää jäiset keittokasvikset. Anna kiehua 10 - 15 minuuttia. Lisää lohi ja ruokakerma. Sekoita, etteivät lohipalat takerru toisiinsa. Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta liesi heti, kun keitto alkaa kuplia. Anna keiton hautua vähintään 5 minuuttia kannen alla, lisää smetana, älä anna keiton enää kiehahtaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Saksi päälle persiljaa tai tilliä. Tarjoa heti hyvän leivän kera.


(* Apetit-palvelumyyntituote, katso lähimmän Apetit Palvelutorisi osoite kuluttajapalvelun alasivuilta.
Kommentoi ja arvostele
Anna arvosana:


Nimi:

Kommentti:

Päivä: 16.01.2014
Nimi: Apetit
No ilman muuta, tillikin sopii. Ja ruohosipuli.
Tähdet: 5 tähteä
Päivä: 03.04.2012
Nimi: Aila Lahtinen
Helppo ja nopea valmistaa. Keittoa terästäisin vielä tuoreella persiljalla.
Katso myös:
Mikäli havaitset virheen, puutteen tai epätäsmällisyyden ruokaohjeiden tai ruokavalioiden yhteydessä, kirjoita huomiosi kommenttiin. Näin autat meitä kehittämään ja tarjoamaan helposti valmistettavaa, terveellistä ja hyvänmakuista ruokaa – suomalaiseen makuun.
 
Apetit Perinteinen

© 2013 Apetit Pakaste Oy

Powered by Smart Kotisivutyökalu