Apetit Pakasteet
Apetit

ETSI RESEPTEJÄ JA TUOTTEITA

Homburgin hauki

   (4 ääntä)
   (10 kommenttia)
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
10 annosta
1,5 kg Apetit kalafileetä (hauki-, ahven- tai kuhafilee)
1 sitruuna
2 tl suolaa
3/4 tl rouhittua valkopippuria
20 g voita sulatettuna
200 g juustoraastetta
2 kananmunan keltuaista
3 dl kahvikermaa
(1 rkl korppujauhoja)
 
Tarjoiluun:
lämpimiä kasviksia, esim 1 ps (300 g) Apetit Kruunusekoitusta
 
 
 

Valmistus:
Pane kalafileet matalaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunasta puristetulla mehulla, suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla. Valuta voisula päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Sekoita keltuaiset kermaan ja kaada seos kalafileiden päälle. Ripottele halutessasi pinnalle korppujauhoa. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimien kasvisten kera.


Kommentoi ja arvostele
Anna arvosana:


Nimi:

Kommentti:

Päivä: 26.03.2012
Nimi: Apetit
Veljelle terveisiä, että varovasti jäällä! Kevät etenee nyt vauhdilla.
Päivä: 26.03.2012
Nimi: hihhi
vaikuttaa tosi hyvältä ...vois kokkeilla nyt kun veli on kannellut nuita haukia tuoolta järvestä.
Päivä: 17.03.2012
Nimi: Moskasakari
Hienoa lukea, että monet ovat muuttaneet käsitystään hauesta. Kauppojen tiskillä sitä ei onneksi ole huomattu: hauki on suorastaan edullista verrattuna paljon mauttomampaan kalaan, kuhaan.
Tähdet: 5 tähteä
Päivä: 18.02.2012
Nimi: illi
Tällä reseptillä onnistuu, en ole ikinä tykännyt hauesta mutta nyt tykkään!!
Tähdet: 5 tähteä
Päivä: 31.12.2011
Nimi: hauen pyytäjä
olipa hyvä ohje....eipä syötetä kaikkia haukia koiralle,,,,,,
Päivä: 24.10.2011
Nimi: Apetit
Kiitos kommentista. Reseptin nimessä voi todellakin olla käynyt lapsus ja Homburgin tai Hombourgin hauki voisi olla parempi nimi ohjeelle. Pohjoiskaksassa on pöydässä monesti leivitettyä kampelaa, hyvää sekin.
Tähdet: 4 tähteä
Päivä: 22.10.2011
Nimi: Ranskan ja ruoan ystävä
Erinomainen ohje, joka sopii erityisesti tuoreelle hauelle. Alkuperäinen klassikko-ohje on tosin nimellä Hombourgin (ranskaksi)/Homburgin (saksaksi) hauki (à la Hombourg). Hampuri on ranskaksi Hambourg.
Tähdet: 5 tähteä
Päivä: 19.10.2011
Nimi: KALAMIES
HYvää oli
Päivä: 01.09.2010
Nimi: Nimetön
Yks valkosipulin kynsi ja keltasipuli lisää reseptiin niin kakkosnelosestakin voi saada yhtä hyvää,,on kuitenkin vähän puisevaa. Huom. ruskista ensin ja hauduta sitten,on 11 kertaa vielä herkullisempaa.Voita käyttää kannattaa hieman enemmän.
Päivä: 12.02.2010
Nimi: Liisa Nevala
Hampurin kala olis tosi maukas.
Katso myös:
Mikäli havaitset virheen, puutteen tai epätäsmällisyyden ruokaohjeiden tai ruokavalioiden yhteydessä, kirjoita huomiosi kommenttiin. Näin autat meitä kehittämään ja tarjoamaan helposti valmistettavaa, terveellistä ja hyvänmakuista ruokaa – suomalaiseen makuun.
 
Apetit Perinteinen

© 2013 Apetit Pakaste Oy

Powered by Smart Kotisivutyökalu