Apetit Pakasteet
Apetit

ETSI RESEPTEJÄ JA TUOTTEITA

Peruna-jauhelihalaatikko

   (2 ääntä)
   (3 kommenttia)
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6-8 annosta
2 ps (à 750 g) Apetit Valkosipulikerma-, Juustokerma- tai Kermaperunoita
800 g jauhelihaa
1 sipuli
suolaa
mustapippurirouhetta
 
 

Valmistus:
Silppua sipuli ja kuullota hetki paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista. Ota pannu pois levyltä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle 1 pussi perunoita. Levitä seuraavaksi kerrokseksi sipuli-jauhelihaseos ja päällimmmäiseksi taas 1 pussi perunoita. Paista uunissa 225 asteessa n. tunti.


Kommentoi ja arvostele
Anna arvosana:


Nimi:

Kommentti:

Tähdet: 5 tähteä
Päivä: 26.03.2013
Nimi: Ansku
Tämä on ehdoton herkku omien mausteiden kera:) Ja nopea valmistaa, arvostan sitä. Helpommaksi ei kotiruuan valmistus voi enää tulla! Ja koko pesue tykkää kuin \"hullu puurosta\" Hauskaa Pääsiäistä kaikille:)
Tähdet: 5 tähteä
Päivä: 24.09.2011
Nimi: Rowsdower
Hyvää ja helppoa
Päivä: 06.10.2010
Nimi: AlfMelmac
Ihan ok, tosin itse kuorin perunat, lisäilen kermat etc.
Katso myös:
Mikäli havaitset virheen, puutteen tai epätäsmällisyyden ruokaohjeiden tai ruokavalioiden yhteydessä, kirjoita huomiosi kommenttiin. Näin autat meitä kehittämään ja tarjoamaan helposti valmistettavaa, terveellistä ja hyvänmakuista ruokaa – suomalaiseen makuun.
 
Apetit Perinteinen

© 2013 Apetit Pakaste Oy

Powered by Smart Kotisivutyökalu