Tuote
Pakkaus: 350,0 g
GTIN: 6430104926502
Ainekset
Peruna 94 %, kasviöljy (SG-palmu**, rapsi), vesi, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), valkopippuri, aromi. **Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.
Käyttöohje
Repäise kansi pois ja lisää 1,5 dl vettä. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (800 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua. MAUKKAAMMAN MUUSIN SAAT KORVAAMALLA VEDEN MAIDOLLA. 350 g / valmista muusia n. 500 g
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 310,00 kJ / 70,00 kcal | |
Rasva | 2,70 g | |
- josta tyydyttyneitä | 0,20 g | |
Hiilihydraatit | 11,00 g | |
- josta sokereita | 0,60 g | |
Proteiini | 1,20 g | |
Suola | 0,50 g | |
Ravintokuitu | 1,90 g |
Reseptit tästä tuotteesta
Aurinkoiset kirjolohinyytit
Kana-juurespata ja perunamuusia
Lihapullat
Silakkapihvit
Liha-perunasoselaatikko
Nakkikastike
Perunarieskat
Sadonkorjaajan pata ja muusi
Yrtti-sipulileipäset muurikalla/grillissä
Lindströmin pihvit
Makkarabaarin pytty
Tomaatti-parmesaani-perunamuusi
Mehevä uunikala
Uunilohi ja tillimajoneesi
Portobellopihvit
Kasvisjauhispihvit Crispy Chick ja ruskea kastike
Kasvisjauhispihvit muusilla ja kastikkeella
Kasvisjauhis Crispy Chick ja perunamuusi
Kasvisjauhisnuggetit ja salaatti
Helppo paimenenpiiras
Kruunusekoitus-perunasoselaatikko
Paistettua kirjolohta, perunamuusia ja kruunukasviksia
Punajuuripyörykät ja sienikastike
Itämeren kalapuikot, perunamuusi, pinaattikastike
Rapeat kalafileet, tartarkastike, perunasose
Äyriäispiiras
Itämeren kalapihvejä, perunamuusi, hernekastike
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Peruna
Peruna on tuttu kasvis jokaisessa suomalaiskeittiössä. Perunan eri lajikkeita käytetään Suomessa monipuolisesti, sillä niiden maku ja koostumus vaihtelevat paljonkin toisistaan. Pohjoismaissa perunan käyttö yleistyi 1700-luvulla. Suomessa perunaa kutsuttiin aikanaan myös maapäärynäksi. Lopullisesti peruna vakiintui ruokavalioon katovuosien aikana.
Peruna on mainio raaka-aine moniin erilaisiin ruokiin. Perunaa käytetään paljon keitoissa, vuokaruoissa ja erilaisissa laatikoissa. Peruna on klassikko mm. uuniperunoissa ja muusissa. Apetitin tuotteissa peruna on tuttu raaka-aine. Perunapakasteiden ryhmästä löytyvät pakastetut perunamuusit, uunivalmiit kermaperunat ja erilaiset suikaleperunasekoitukset. Peruna on myös tärkeä raaka-aine erilaisissa vihannespakastesekoituksissa, kuten peruna & keittokasvis -sekoituksessa ja uunijuures-sekoituksessa.
Suomessa viljeltävä peruna korjataan yleisesti syksyllä, poikkeuksena on esimerkiksi varhaisperuna, joka nostetaan jo alkukesästä. Apetitille viljeltävät perunat voivat olla sadonkorjuujärjestyksessä viimeisten joukossa. Perunasta hyödynnetään ravintona maan alla kasvava mukula.
Myös Apetitin peruna on viljelty Vastuuviljely-menetelmällä. Kotimaisten kasvisten viljelyssä noudatettu menetelmä tarkoittaa sitä, että kasvikset on viljelty mahdollisimman laadukkaiden, turvallisten ja ympäristölle kestävien viljelymenetelmien avulla. Apetitin kotimaisten kasvisten viljelyssä käytettävä Vastuuviljely-menetelmä kattaa yleiset viljelyn periaatteet, kasvikohtaiset viljelyohjeet sekä laadun, tuoteturvallisuuden ja ympäristöasioiden hallinnan.