Apetit Tuorekset - ruokaa 5 minuutissa

Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin

Apetit Tuorekset

Syötkö kasviksia puoli kiloa päivässä? Vai oletko kuten moni muu? Haluaisit syödä terveellisemmin ja vastuullisemmin, jos se olisi helpompaa ja maistuisi hyvältä. Koska Apetit Tuoreksilla skippaat pesemisen, kuorimisen ja pilkkomisen, valmistuu ruoka 5 minuutissa! Repäiset vaan kannen auki ja käyt kokkaamaan. Pian huomaat syöväsi kasviksia entistä monipuolisemmin, hävikin ja tiskin minimoiden. Näin ovat monet Tuorekset-käyttäjät meille kokemuksestaan kertoneet.

Lue lisää Tuoreksista!

Tuorekset-tuoteperhe
Katso Tuorekset-mainosfilmi
Katso Tuorekset-reseptejä
Raaka-aineiden alkuperälista
Usein kysytyt kysymykset

Osallistu Tuorekset-kuvakisaan! Ota kuva Tuorekset-teemalla ja jaa se Instagramissa. Voit voittaa 50 € lahjakortin Tikettiin kuukausiarvonnassamme. Osallistuaksesi instatilisi tulee olla julkinen.

Wokki 5 minuutissa


Kaupassa on tarjolla laaja valikoima sellaisenaan tai kuumentamalla valmiita proteiinin lähteitä. Niistä ja Apetit Tuorekset wok -kasvissekoituksista wokkaat ruuan 5 minuutissa. Lue tässä alla vinkkejä, mistä löydät ainekset kaupassa ja kurkista myös 5 min reseptit.
 

  • Kuivahyllystä löydät tölkiin tai kartonkiin säliöttyjä herneitä, linssejä, papuja, sieniä, kanaa, säilykelihaa, sardiinia, tonnikalaa, rapuja ja simpukoita.

  • Kalahyllystä voit valita liemiäyriäisiä, savukalaa sekä graavi- ja kylmälohituotteita.

  • Makkarahyllyssä on tarjolla makkaroita, kebablastuja ja kinkkusuikaleita ja jostakin siitä kylmähyllystä, ehkäpä jauhelihan läheltä, löytynevät uudet vegetuotteet Härkis ja Nyhtökaura.

  • Juustohyllyssä vasta onkin runsaasti vaihtelua, kun tarjolla on leipäjuustoa, halloumia, fetaa, raejuustoa, Mifua ja tofua.


Vaihtelua annoksiin saat maustekastikkeilla sekä ripottelemalla päälle yrttejä sekä härkäpapurouhetta, pellavansiemeniä, seesaminsiemeniä tai pähkinöitä. 


Mainostoimisto: Make It Simple Creative Directors Jarkko Tuuri ja Jukka Mannio, Projektin johto Pia Eiro
Tuotantoyhtiö, TV-mainos Otto Productions, radiomainoikset: Miracle Sound Oy

Kuuntele Tuorekset-radiomainoksia

Hukattu diili =(

 

Perutaanko häät?

 

Terveellisen ruuan niksit

 

Usein Kysytyt Kysymykset

Tuleeko Tuorekset pestä?

Tuotteita ei tarvitse pestä ennen käyttöä. Tuorekset ovat valmiiksi pestyjä ja sellaisenaan käyttövalmiita. Voit siirtyä suoraan kokkaamaa!

Miten kasvikset kannattaa valmistaa?

Vain mielikuvitus on rajana. Tuorekset ovat heti käyttövalmiita joko wokattavaksi, paistettavaksi, pariloitavaksi, avoimessa nyytissä savustettavaksi tai sellaisenaan syötäviksi. Wokkaa niitä lisäkkeeksi ja lämpimiin salaatteihin. Ota ilo irti maustekastikkeista! Saat nopeasti hyvää ja mahtavasti vaihtelua ruokiisi.

Kuinka pitkään Tuorekset säilyvät?

Tuorekset säilyvät pakkauksiin merkittyyn parasta ennen -päivään asti oikeassa säilytyslämpötilassa säilytettynä. Paras säilytyslämpötila on +4 astetta eli melko kylmä. Sijoita ne jääkaapin kylmimpään osaan.

Reseptit