Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset

Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset

Arvio: 0/5
Possu ja kasvikset ovat hyvän aterian raaka-aineet.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

600 g porsaansisäfileetä
3 rkl Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
2 valkosipulinkynttä
3 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
fetagratinoidut kasvikset:
2 ps (à 300 g) Apetit Sadonkorjuukasviksia
1 rkl Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
½ sitruunan mehu
1 tl kuivattua minttua
ripaus suolaa
150 g fetajuustoa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna pannu ja lisää pannulle kasviöljy. Ruskista sisäfileen pinnoille väri kauttaaltaan. Hiero fileen pintaan hienonnetut valkosipulin kynnet, yrtit, suola ja mustapippuri. Kypsennä 200-asteisessa uunissa folioon käärittynä 20-30 minuuttia riippuen fileen paksuudesta.

Sekoita jäisiin kasviksiin kaikki mausteet ja kaada ne voideltuun uunivuokaan. Murusta joukkoon fetajuusto. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000