Resepti

Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset

Arvio: 3.6 / 5

Possu ja kasvikset ovat hyvän aterian raaka-aineet.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset

Ainekset

600gporsaansisäfileetä
3rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
2valkosipulinkynttä
3rkltuoreita yrttejä hienonnettuna
1tlsuolaa
mustapippuria
Fetagratinoidut kasvikset:
2pssApetit Sadonkorjuukasviksia
1rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
0,5sitruunan mehu
1tlkuivattua minttua
suolaa
150gfetajuustoa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna pannu ja lisää pannulle kasviöljy. Ruskista sisäfileen pinnoille väri kauttaaltaan. Hiero fileen pintaan hienonnetut valkosipulin kynnet, yrtit, suola ja mustapippuri. Kypsennä 200-asteisessa uunissa folioon käärittynä 20-30 minuuttia riippuen fileen paksuudesta.

3. Sekoita jäisiin kasviksiin kaikki mausteet ja kaada ne voideltuun uunivuokaan. Murusta joukkoon fetajuusto. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.