Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Äyriäissalaatti

Äyriäissalaatti

Arvio: 3/5
Valkosipuli-kasvisöljyseoksessa paistetut valkokatkaravut valmistuvat sukkelasti.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

½ ruukkua lehtisalaattia
¼ ruukkua jääsalaattia
1 dl kirsikkatomaattia
½ dl aurinkokuivattua tomaattia
½ dl oliiveja
1 rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
4 valkosipulinkynttä
1 rs (400/170 g) Apetit Valkokatkatkaravun pyrstöjä
 
Kastike:
¼ dl kevytmajoneesia
½ dl vähälaktoosista kermaviiliä
½ sitruunan kuori ja mehu

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele kasvikset ja valmista niistä salaattipeti tarjoiluvadille.

Kuumenna paistinpannulla tilkkanen kasviöljyä. Kuori valkosipulinkynnet ja silppua ne paistinpannulle. Lisää valutetut valkokatkaravut ja paista pari minuuttia. Siirrä kuumat katkaravut salaattipedille ja herkuttele heti vaalean leivän ja valkoviinin kera.

Sekoita kastikkeeksi majoneesia ja kermaviiliä. Mausta seos raastamalla joukkoon sitruunan kuorta. Purista seokseen myös puolen sitruunan mehu.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000