Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Äyriäisruukku

Äyriäisruukku

Arvio: 3/5
Katkaravuista ja valmistomaattikeitosta valmistuu maukas ruukkuruoka.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2 annosta
Vähälaktoosinen
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklNeito-rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 tlk (295g) tomaattikeittoa
2 kynttä valkosipulia
mustapippuria
kourallinentilliä
1 rs (400 g/170 g)Apetit Katkarapuja
1 rs (300 g)Apetit Kirjolohisuikaleet
 
 
Tarjoiluun:
4 viipaletta||vaaleaa leipää
1 kpl sitruunaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot pannulla kasviöljyssä. Lisää tomaattikeitto, valkosipuli ja mausteet.

Valuta liemi pois katkaravuista. Siirrä katkaravut uunivuokaan. Lisää vuokaan lohikuutiot kevyesti suolalla maustettuna. Kaada sipuli-tomaattiseos vuokaan.

Kuutio leipä kulhoon ja lisää reilu loraus kasviöljyä. Pyörittele leipäkuutiot kasviöljyssä ja jaa vuokaan. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ruoka on kuumaa (ja lohi kypsää) ja leipäkuutiot ruskistuneet. Viimeistele tuoreella tillillä. Tarjoa sitruslohkojen kera.

Vinkki! Voit valmistaa ruukun ilman lohta. Käytä tällöin kaksi rasiaa katkarapuja.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000