Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Äyriäispiiras

Äyriäispiiras

Arvio: 5/5
Tätä äyriäispiirasta odotetaan vesikielellä! Perunaisella piiraspohjalla suussa sulavaa äyriäis-pinaatti-juustotäytettä.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
8 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Pohjataikina:
½ prk(à 350 g) Apetit Perunamuusia ilman vesilisäystä
 
50 g margariinia
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
 
Täyte 1:
1 rasia (170/400 g) Apetit Isoja Katkarapuja
1 dl Apetit Sipulikuutioita
100 g vuohenjuustoa tai mozzarellaa siivuina
 
Täyte 2:
3 kananmunaa
2 ½ dl ruokakermaa
1 ps (150 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1 tlmustapippuria
1 dl juustoraastetta
 
 
Tarjoiluun:
1 pktApetit Savulohisalaattia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Mittaa kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita nopeasti taikinaksi. Taputtele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

Valuta äyriäisistä pois liemi ja siirrä äyriäiset piirasvuokaan. Jaa päälle sipulikuutiot ja juustosiivut. Sekoita täyte 2 ja kaada se vuokaan. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 40 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000