Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Wokatut mustapippurikatkaravut

Wokatut mustapippurikatkaravut

Arvio: 0/5
Aasialaistyylisen, nopean katkarapuwokin juju on paahdetut mustapippurit
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rklkokonaisia mustapippureita
2 rkl Apetit-rypsiöljyä tai Neito™ rypsiöljyä
6valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
2 pkt (à 400/170 g)Apetit Valkokatkaravunpyrstöjä
1 rklosterikastiketta
2 tl makeaa tummaa soijakastiketta
kourallinentuoretta korianteria silputtuna

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paahda mustapippureita kuumalla pannulla ilman rasvaa ja hienonna ne morttelissa.

Kuullota valkosipuli wokkipannussa kasviöljyssä.

Valuta valkokatkaravut ja lisää ne pannulle. Paista sekoitellen minuutti, lisää osteri- ja soijakastikkeet ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Lisää paahdetut mustapippurit, kuumenna ja viimeistele herkku kourallisella korianterisilppua.

Tarjoa heti hyvän leivän kera tai salaatin höysteenä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000